Forumet - snyggare kropp på en månad?

snyggare kropp på en månad?

1859 0 21
tror ni att det finns en chans att man kan få magrutorna att synas lite på EN månad? jag menar då inte att jag behöver se riktigt vältränad ut men jag vill få bort lite av extrakilona som satt sig runt magen och på låren.

hårdträning är det ju som gäller då, då undrar jag hur jag ska träna? jag är inget vidare fan av att träna på gym egentligen, jag gillar bara inte miljön, inte heller att träna med massor andra samtidigt. att kunna göra det ensam är nog det som funkar bra för mig.

finns det då någonting som förbränner fett väldigt bra, och som man kan göra själv, hemma kanske? eller ute? är det löpning som gäller, motionscykla, träningsdvd:er, pilatesboll, övningar? osv.

självklart spelar ju även kosten en stor roll i det hela, men jag äter redan bra mat, så det enda jag undrar över är träningen. jag kan verkligen inte mycket om detta, jag är inte speciellt erfaren vad gäller träning och har endast prövat på att gymma några få gånger.

men jag är väldigt tacksam för svar iallafall, och om det ens är "möjligt" att jag skulle bli av med fett kring magen och låren på bara en månad, så att det verkligen syns?

Spana också in:

0100:

spring, cykla, ut och spela fotboll med polarna.. vad som helst, bara du rör dig! antar jag?:)

eller ta en lång promenad varje morgon innan frukost


haha, jag rör mig redan. [smile] det där med lång promenad innan frukost har jag försökt med, men det funkar inte så bra. är jättetrött på morronen, men om det i längden verkligen gör skillnad så kanske jag borde börja med det.

enhimmelskdrog:

promenader ger mer än man tror. sen kan du ju varva med lite jogging om du vill, det brukar jag göra magrutor får du ju inte av det men situps funkar ju alltid, dock är det promenaderna/joggingen som kommer göra att fettet bränns


hur mycket promenader och hur långa är "lagom" då? och samma sak med situps? :)

OF 5:

fast en månad är väldigt kort tid


mjo, men tänkte om det kanske blir någon skillnad iallafall. :/

Chickfactor:

alltså varför vill man ha magrutor:S


tycker att det ser snyggt och fräscht ut.
endagitaget:

tror ni att det finns en chans att man kan få magrutorna att synas lite på EN månad? j


om du har lite muskler innan så definitivt :)

om du går ner några kilon, vilket man hinner på en månad, så kommer ju musklerna ssynas lite tydligeare[y] och gå ner i vikt gör du genom att äta mindre o röra på dig lite mer som du kanske vet[rolleyes]
Tözen:

ät dig riktigt fet så du får fettrutor,d går snabbare.


fettrutor, det har jag redan! haha

addictive:

om du har lite muskler innan så definitivt :)


nja inte synliga, men alla har ju magmuskler egentligen "under fettet" eller vad man säger. [y] vill få dom att synas.

addictive:

och gå ner i vikt gör du genom att äta mindre o röra på dig lite mer som du kanske vet


buhu, äta mindre. :( hur ska jag klara det? äter nyttigt nu iallafall men har ingen aning om hur mycket kalorier jag får i mig faktiskt. äter när jag är hungrig.
endagitaget:

nja inte synliga, men alla har ju magmuskler egentligen "under fettet" eller vad man säger. vill få dom att synas.


eh, nej. klart alla har muskler, men om du inte har tränat upp dom litegrann måste du bli vääääldigt smal för att de ska synas.

endagitaget:

buhu, äta mindre. :( hur ska jag klara det? äter nyttigt nu iallafall men har ingen aning om hur mycket kalorier jag får i mig faktiskt. äter när jag är hungrig.


ok men då skulle jag köra på att träna lite styrketräning ett par gånger i veckan, tungt, för att få litemuskler o se bättre formad ut, och sen försöka gå promenader närhelst man ska nånstans, försöka gå lite extra liksom. och inte äta godis o skräp utan hålla mig till husmanskostför att gå ner i vikt[y]
endagitaget:

hur mycket promenader och hur långa är "lagom" då? och samma sak med situps? :)


vanliga promenader kan man ju försöka ta varje dag tycker jag, en timma eller så. sen kan man ju välja vissa dagar då man satsar mer på jogging, jag brukar försöka göra det på torsdagar och söndagar t.ex :) och situps brukar jag inte göra, jag sa det mest för att det lät bra..[blush] så jag vet inte alls vad som är lagom när det gäller det :o