Forumet - Snyggaste örhängen till kille i rockband - alla råd mottages tacksamt

Snyggaste örhängen till kille i rockband - alla råd mottages tacksamt

6668 0 35

Är en kille som sedan 6 år tillbaka lirar i ett rockband. Vi spelar 80% coverlåtar av gammal 60- 70- och 80-tals rock. Allt ifrån Stones, Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd, Status Quo till Nirvana, Metallica och Rammstein. Själv lirar jag gitarr. Vår grupp har normalt sättningen gitarr, gitarr, bas och trummor men ibland har vi även keyboards och blås med. Är några år över 20 år fyllda kanske jag ska tillägga. Är yngst i gruppen. Vår publik består av blandad publik mellan 15 år upp till dryga 30 år. När vi spelar på rockfestivaler kan den ofta vara betydligt äldre.

Problemet är att jag ska köpa nya guldörhängen. Tänkte på detta forumet be om råd vilket jag skulle passa bäst i.  Glad   Har halvmörkt brunt hår (min ordinarie hårfärg). Lägger av naturliga orsaker inte upp någon ansiktsbild på mig själv. Däremot på de tre örhängen jag har varit och kollat på. Samtliga tre ligger i prisklassen 1.500 - 3.000 kronor.

obc003.jpg

obc002.jpg

obc001.jpg

Vilket tycker du är snyggast på en gitarrist som lirar gammal rock och bluesrock? Det får absolut INTE SE FJOLLIGT UT!!!

Alla råd och åsikter välkomnas!

Spana också in:


Geigerzähler: Får inte in någon bild av någon jävla anledning.

Geigerzähler: tioteckenungefär

Geigerzähler: Dra åt helvete då jävla pissum.
Funkar inte bilderna???   Gråter


Geigerzähler:

Det borde vara allas grej, ringar i öronen är skitfult.
Tunnel/töjning 20-30 mm är väl iof sig ok så länge ringen sitter i örat men det ser för jävligt ut när man plockar ur ringen.   Tumme ned
Kanske inte vill gå med en 20-30 mm tunnel/töjning resten av livet.  Blink