Forumet - Social fobi?

Social fobi?

1362 0 4
Jag vet inte om jag har den, men min kurator sa att jag inte har den. Känner själv att jag har den så fattar verkligen varför han säger ett annat vis. Jag får hjärtklappning så fort jag ser nån främling i bussen i ögonen, och jag är extremt osocial i många omständigheter bland grupper, kommer inte på nått att säga. Jag  är 16 och har aldrig haft en pojkvän. Allt detta känns ganska extremt. Inget annat får mig att må bättre än när jag lyssnar på musik, äter och spelar basket. JAG TROR JAG HAR SOCIAL FOBI OCH DET KÄNNS SOM OM INGEN KOMMER ATT HJÄLPA MIG ELLER VÄGLEDA MIG GE TIPS PÅ HUR JAG SKULLE KUNNA LÖSA PROBLEMET OCH JA, JAG HAR VARIT MOBBAD NÄR JAG GICK I SEXAN. 

Spana också in:

Jag har också svårt att prata med folk jag inte känner men med folk jag känner är det en annan sak med. Jag har AS btw.

Du kanske har social-fobi eller så vågar du heöt enkelt inte prata med folk eller av ren blyghet.
Att du inte har haft pojkvän är inget fel, du kan inte ro för att du har svårt att interagera med andra människor som gör att du inte kommit dit än helt enkelt.

Om du känner att du vill prata med någon, bestäm dig för att gå fram och säga hej så kanske ni börjar prata om något. Säg att du har social fobi och att du har svårt att prata med folk, personen kommer säkert tycka att du har vart modig som vågat gå fram.