Forumet - Sociala koder

Sociala koder

2163 1 22

Listus: Men Pokémon go spelas ju mest där man bor så klart det är mer snack då man spelar med folk som för det mesta snackar samma språk.

Sen i cod om man spelar i gamechat så snackar nästan alla. 

Jag känner inte en ända på Playstation som inte snackar.

Men a...
Men när jag har försökt lära känna andra på cod har de tyckt det varit konstigt. De har då sagt att man inte ska chatta utan enbart hålla käften och spela ungefär, sedan får man inte säga att man är tjej för då säger de antingen att man ska stå i köket eller om man säger att man är tjej så hintar man att man är dålig. 
Det är det här jag inte förstår. 
Då undrar jag om de va något man skulle förstå i just cod att såhär får du göra och inte, om de fanns sådana sociala koder. Eftersom de är bra på att hitta fel hos andra. 

hxiley:
vad är ett liv utan att få skoja och skämta? supertrist 
Men nu skämtade inte jag om sociala koder och sådant, utan jag frågade på ett seriöst sätt. Om du inte vill svara på det hela så tycker inte jag att du ska fortsätta skriva. Ni sitter liksom och tjafsar med en 24 åring, jag vill inte ha en massa onödigt trams på mina trådar. Då får ni skämta någon annanstans. Jag använder bara forumet för att hitta låtar och filmer och diskutera olika viktiga ämnen. Vad gör ni, sitter och gör vadå? Om det nu var ett skämt, så tyckte inte någon att det var roligt.