Forumet - Socialdemokraterna

Socialdemokraterna

1870 2 15
Tråden har 15 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Att Löfven kan svetsa är ju förfan århundradets största myt. Det kan han såklart inte alls.
De brukade vara ett sverigevänligt parti som använde sig av sunt förnuft och rasbiologi för att göra Sverige till ett paradis. Sverige var nästan perfekt från 1923 till 1974 (har jag hört, var inte född då).

Men nu har de gjort så att Sverige är det åttonde fattigaste landet i världen (källa: IMF), arbetslösheten är 45% (källa: SVT), och andelen svenskar i befolkningen är nu enbart 23% (källa: Riksarkivet).

Samtidigt så planerar regeringen ett folkmord på vita heterosexuella cis-män och Löfven har nyligen lovat att han själv ska ta livet av sig för att främja feminismen. (((((((((((George Soros))))))))))) ska ersätta honom som statsminister.

SD 2018 heja Jimmie heja Jimmie

Närå, skoja bara

De är ett kapitalistiskt parti som alla andra partier (inklusive SD). Som socialist stödjer jag inte kapitalistiska partier.
Det må så vara att Socialdemokraterna "byggde upp Sverige" i början/mitten av 1900-talet och det gjorde de bra, det ska jag inte förneka. Sverige var en gång i tiden världens främsta välfärdsland som hela övriga världen (mer eller mindre) såg upp till och hade som föregångsland.

Men tiderna förändras. Sammanräknat idag år 2018 tror jag knappast Sverige skulle platsa in ens på top10-listan. Troligen någonstans runt 15:e plats. Vems är då felet? Naturligtvis är det kapten på skutan Sverige dvs statsministern som bär det fulla ansvaret. Dvs statsministern och det parti han representerar och som sitter i regeringen bär det fulla ansvaret.

Vi för hoppas att Jimmy och (sd) kan sköta den oerhört ansvarsfulla posten bättre i framtiden... om han nu kommer så pass långt att han får statsministerposten. Tumme upp