Forumet - Socialsekreterare i Halmstad vill konfiskera svenskars bostäder och ge till asylanter

Socialsekreterare i Halmstad vill konfiskera svenskars bostäder och ge till asylanter

4336 1 28

Spana också in:


Storchen84: Kom med en proper, legitim och riktig källa i stället.

Brevet är ju bifogat i artikeln.

NiklasW: Att en enskild socialsekreterare kommer med ett helt idiotiskt förslag behöver ju inte betyda någonting. Verklighetsfrånvända idioter finns ju överallt, då och då så arbetar de på myndigheter och då och då kommer de med idiotiska förslag. Inget förvänande.
Detta är ju dock någonting som har stöd i lagstiftningen.

"ugu! realisten har skrivit artikeln, hemska nazister som bara ljuger"

Vore bra om ni kunde komma med konstruktiv kritik istället bara för att spy ut era fördomar, vilket jag faktiskt tänkt göra.

Jag vill väldigt gärna veta hur det här förslaget vänder sig till vanligt folk. Jag får känslan av att realisten tolkar det som att man vill kasta man ur huse, för att ge dem till invandrarna. Visst beslagtar man bostäder, som också är svenskars - men det är förmodligen bostäder som bara står aktiva under vissa perioder av året, och är tomma resten. Resonemanget går nog ut på att omhänderta fastigheterna och fördela dem i nytto eller behovsanda. 

Men med sådana förslag så återkommer man väldigt snabbt till vad som inte står rätt till med dagens invandringspolitik. Om vi inte kan skaffa fram bostäder på ett konventionellt, stabilt, och hållbart sätt varför fortsätter vi att ta in fler invandrare då? Varför ifrågasätter inte han och andra på hans arbetsplats inströmmningen av immigranter framför att vilja tänja på våra lagstadgade rättigheter?

Storchen84: Kom med en proper, legitim och riktig källa i stället.
Källan är korrekt, detta har publicerats i Hallandsposten. Har själv kontrollerat detta eftersom jag misstror starkt högerinriktad- samt vänsterinriktad media.
Hur som helst så är detta förslag bland det dummaste jag någonsin läst, men det är bara en socialarbetare som uttryckt sig såhär - förslaget är inte representativt för något parti eller alla socialsekreterare.