Forumet - Socialt tom

Socialt tom

305 0 26
Jag kan inte glida igenom en hel dag utan att bli förbannat trött på människor och allt vad det innebär. Jag känner mig socialt tom när jag spenderat en stund med mina vänner och då är det enda jag vill att låsa in mig i min lägenhet och bara vara ensam. Är det någon av er som känner igen sig? Hur gör ni när ni inte orkar med folk?

Spana också in:

psychobilly:

Jag blir inte trött på människor och tycker att dem är dumma i huvudet. Jag blir bara trött av att över huvud taget spendera tid med folk, jag börjar må dåligt och blir allmänt frånvarande.


Jo, det kan vara lite påfrestande. Men å andra sidan kan andra människor lika gärna bli trötta på dig osv. Felet behöver ej vara någon annans?

Men om det är hemskt jobbigt - så stanna hemma?
Zeppelin:

Men å andra sidan kan andra människor lika gärna bli trötta på dig osv. Felet behöver ej vara någon annans?


Ja självklart kan andra människor bli trötta på mig, det är ett faktum. Jag har inte sagt att felet ligger hos andra människor, jag blir trött på folk och det är mitt problem.

Jag startade tråden för att hitta ett sätt att undvika total isolering.
Barfota:

Du kanske är deprimerad?


För att man tycket människor är störande?, eller för att man uppskattar ensamhet?.. Skulle själv bara säga att man är o-social, men det behöver inte vara en negativ sak..

psychobilly:

Är det någon av er som känner igen sig?


Ja
psychobilly:

Hur gör ni när ni inte orkar med folk?


Stänger sig inne i några veckor, vänder på dygnet (om man nu sover), stänger av mobiltelefonen (om man har någon) och sedan bara tar det lugnt ett tag tills man orkar med någon..

Må kanske inte uppskattas av alla, men det funkar för mig i alla fall..
Jag har varit deprimerad ett längre tag, men nu har jag slutat med antidepressiva tabletter och anser att jag mår extremt mycket bättre. Jag ses som en väldigt social människa av min familj och mina vänner, vilket är ganska mysko tycker jag.

Hjärtlös:

Ta en lång promenad eller försök att prata med någon. Det sämsta du kan göra är att hålla tyst om det.


Låter som en bra ide! rensa huvudet lite o så. Komma bort en stund från allt, I like the way you think.Angelize:

Kan det inte vara så att du umgås med fel folk?


Nepp, jag gillar mina vänner.
psychobilly:

När min familj brukade spendera somrarna i våran sommarstuga brukade jag smita iväg och sätta mig i skogen och bara softa, promenad kanske funkar lika bra


Det låter mycket trevligt, skulle jag också göra om jag hade möjlighet. Det är något speciellt med skogen, inte sant?
Själv så har jag inget socialt behov egentligen.
Jag kan sitta inne i veckor utan problem.

Sen anser jag att jag har skillsen att vara social men vill helt enkelt inte, är inte sån person.Vissa kanske tycker jag är konstig, men orka bry sig [wink]

Hjärtlös:

Det är riktigt skönt, speciellt sent på kvällen eller natten då nästan inga människor är ute. Jag tycker att allt känns väldigt fint just då.


Nä, för då finns det farliga människor ute [no-no]