Forumet - Södertälje: SD har flest invandrare på vallistan

Södertälje: SD har flest invandrare på vallistan

713 0 29
http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan

Sverigedemokraterna är det enda parti i Södertälje där invandrarna är i majoritet på valsedeln. SD:s lista till fullmäktige innehåller åtta kandidater av vilka fem har invandrar­bakgrund; en finländare och fyra från Mellanöstern, varav tre är kristna kaldéer.

Busschauffören Nader Helawi, 47, är kristen kaldé och flydde från Irak 2001 för att han förföljdes för sin kristna tro. Igår morse stod han och ­delade ut Sverige­demo­kraternas tidning SD-Kuriren utanför Komvux där många andra flyktingar studer­ar. Nader Helawi är nummer två av åtta på SD:s lista till fullmäktige.

"- SD är det enda partiet som slår vakt om nationen Sverige. Många som kommer från Mellanöstern gillar Sverigedemokraterna. Det märker jag när jag delar ut tidningen."

På frågan om det inte anses konstigt att en invandrare är med i ett parti som av många anses vara ”främlingsfientligt” svarar Helawi:

"- De vet inte vad SD står för. Jag är för SD därför att det är det enda partiet som slår vakt om nationen. Jag har jobbat i andra länder i Mellanöstern och blivit illa behandlad. Bara i Sverige har jag behandlats som en fullvärdig människa. Här fick jag trygghet.Och därför vill jag slå vakt om nationen Sverige."

Image
Sheriffen:

- De vet inte vad SD står för. Jag är för SD därför att det är det enda partiet som slår vakt om nationen. Jag har jobbat i andra länder i Mellanöstern och blivit illa behandlad. Bara i Sverige har jag behandlats som en fullvärdig människa. Här fick jag trygghet.Och därför vill jag slå vakt om nationen Sverige.


En sån otroligt djupsinnig analys. Det vore kul att konfrontera honom med några faktiska motioner och punkter från SD:s partiprogram, och se hans huvud explodera.

Eller så är det bara så att han läst och förstått alltihop, men är ett praktarsle som vill förvägra sina landsmän den hjälp han själv fått.

Spana också in:

Sheriffen:

. Jag har jobbat i andra länder i Mellanöstern och blivit illa behandlad. Bara i Sverige har jag behandlats som en fullvärdig människa. Här fick jag trygghet.Och därför vill jag slå vakt om nationen Sverige."


Genom att rösta på ett parti som inte vill behandla alla som fullvärdiga människor? Antagligen någon superkristen idiot som inte gillar muslimer och är naiv nog att tro att han själv kommer få stanna när väl muslimerna kastats ut...
Spartakus:

Antagligen någon superkristen idiot som inte gillar muslimer och är naiv nog att tro att han själv kommer få stanna när väl muslimerna kastats ut...


Tendensen att rösta för Högerpartier för invandrare som faktiskt integrerar sig och älskar sitt land är stark. I Danmark ställer till exempel Iranier upp för Dansk Folkeparti.

Sheriffen:

Nader Helawi, 47, är kristen kaldé och flydde från Irak 2001 för att han förföljdes för sin kristna tro.


Spartakus:

Antagligen någon superkristen idiot som inte gillar muslimer


Lanina:

Eller är det bara dumhet?


Nej.

Det första som hände för de kristna när saddam störtades var att de muslimska grupper som funnits där men inte kunnat agera pga saddam,
tog och kidnappade biskopen i Irak och krävde lösensumma för hans liv.

Den betalades, men han dödades ändå.


Flydde jag från muslimskt förtryck skulle jag också vilja slå vakt om de rättigheter jag har i det här landet :)
Är inte rasist på något vis alls, och när jag får börja rösta så kan jag ju säga att det inte kmr blir på SD.
Dock håller jag med dem på en punkt, att minska invandringen..
Elr inte släppa in så många som vårat land gohjärtigt gör. Bloggerskan Paow har även tagit upp det här i sin blogg.
Har kompisar som är invandrare och jag tycker absolut inte att man ska kasta ut dem. Men minska lite på invandringen bara !
Greger_EFG:

tog och kidnappade biskopen i Irak och krävde lösensumma för hans liv.


du vet väl om att det inte bara kristna som blev utsatta för det? det var mest shia och sunnimuslimerna som gjorde så mot varandra. om en shiamuslimsk åkte in i en sunnimuslims stad blev denne mördad direkt och tvärtom. osv

egentligen så hade kristna och mandeerna det bättre än muslimerna om man tänker efter.

Jolly:

Bloggerskan Paow har även tagit upp det här i sin blogg.


WOW EN TILL ANLEDNING TILL VARFÖR MAN SKA RÖSTA PÅ SD! TACK !!!!!1