Forumet - Söka vänner

Söka vänner

380 1 6
Vet ej om det finns en sådan tråd förutom den där man fyller på, men jag tycker att den känns så formel. 
Så jag tänkte att man skulle kunna beskriva sig själv här nedanför, och om man ser att man har något gemensamt intresse eller tycker att personen verkar intressant så varför inte slänga iväg ett pm?

Som sagt jag vet inte om det finns en sådan tråd och har ej orkat sökt pga lathet. 
Jag kan börja med mig själv, jag är en 17 årig kille som går Sam inriktning media. Mitt största intresse är tyvärr serier, så som Arrow, The Flash och Constantine. Även Sherlock. Jag har spelat mycket Garrys Mod och CS:GO, men pga att jag just nu har begränsat internet så är inte det möjligt. Jag lyssnar inte så mycket på musik, men favorit bandet just nu är Cold Car Kids. Men jag lyssnar extremt mycket på podcasts, speciellt The Nerdist Podcast och Serial. Enligt mig så är Serial mer som en ljudbok men en väldigt bra än.
Jag är 17, och jag är ganska mycket tjej. Jag tycker om djur väldigt mycket och har 6 katter, en hund och två råttor (-: Jag tycker om att fota och att rita även fast jag inte är så duktig på det. Jag pluggar samhäll med inriktning beteende. Jag vill bli psykolog, djurvårdare eller yrkessoldat (-: Jag tycker om mat och har ett konstigt beroende av smörgåsgurka. 

Spana också in:

Jag är snart 15, tycker om att fota och arbeta i photoshop och after effects. Ibland när jag har tråkigt händer det att jag spelar lite cs:go eller minecraft. Är också en "tekniknörd". I framtiden tänker jag arbeta som Art director eller it-tekniker. Skicka gärna ett pm om du inte har något annat att göra. Tjillevipp! Glad