Forumet - Söker behändig kompaktkamera

Söker behändig kompaktkamera

330 0 9
Som rubriken lyder. Jag är nybörjare och planerar införskaffa en kamera som jag kan utvecklas med, är lätthanterlig och prisvärd... Gärna inte för tung.

Tips är varmt välkomna! Kamerans autofunktion får gärna vara bra, för till en början vet jag inget om hur man ska ställa in själv. [sad]

Jag har funderat på någon i Canon's serie(?) PowerShot, comentariòs?

Är 100% novis inom fotografi, och har därför försökt formulera mig så enkelt som möjligt. Känner på mig att jag ändå lyckats använda begreppen fel, men men.

Spana också in:

enbarmliga lavinen:

Sorry för mer odrägligt forumbeteende. Hoppas jag minns rätt nu.


Nu är jag kanske inte rätt person att citera när det kommer till just kompaktkameror. Mitt tips är att du provar olika kameror. Låna dina kompisars kompaktkameror i några minuter och känn efter, du kommer att märka vilka du tycker om.

Canon Powershot är vad jag vet helt okej. Tycker att du ska prova. Trivs du inte med kameran (vilket du antagligen märker ganska fort) kan du ju faktiskt lämna tillbaka den. Själv har jag använt en Sony Cybershot W7 för några år sedan, och jag gillade den väldigt mycket. Men den kanske känns lite för gammal och fet i dagsläget - fungerar bra gör den i alla fall. De nyare Cybershot har jag upplevt som rätt sega och inte alls lika bra, så jag rekommenderar nog inte dem. Men som sagt, prova!