Forumet - Söker efter bra dator

Söker efter bra dator

448 0 27

Spana också in:

Jag antar att det är en stationär dator du vill ha, om det är en laptop så blir det annorlunda. Om du orkar läsa på så skulle jag rekommendera att du väljer delarna själv och även bygger ihop själv, då det är mest prisvärt och du kan välja delarna efter dina personliga behov. Annars brukar Inets Taurus-serie vara rätt så prisvärd. Det värsta man kan välja är märkesdatorer (läs: Alienware, Packard Bell etc).
Söker efter en laptop dator då jag kommer att ta med den till plugget, ingen stationär. :) Jag ska främst surfa på den, bildredigera i tex photoshop och datorn ska klara av spel. (I hög grafik). Den ska ha mycket minne också eftersom jag har en hel del minneskort som jag vill föra över bilderna på datorn. 

Det ska inte vara någon laptop för typ 5000 kr, utan jag kan köpa en dator för högre summa och som verkligen är BRA. :) Har kollat lite på Asus Zenbook nx500 men den verkar inte ha kommit ut på marknaden än.. 

Skulle vara tacksam för all tips jag får! :) 


adaq: Tycker att du ska vänta på Asus Zenbook nx500. Den är otroligt bra för att vara laptop. Snabba lagrings enheter, bra grafikkort, tillräckligt med RAM, snabb processor så jag tror nog att den kommer vara ditt bästa val
Haha ja den verkar vara jävligt bra!! :) Dock vet jag inte hur länge jag kommer orka vänta på den, sitter liksom just nu på en iPad pga min dator gått sönder. Förvirrad  Och iPaden har jag för mina studier. Vet du när Asus Zenbook nx500 kommer till butik? Har inte sätt något lanseringsdatum..