Forumet - Söker en bra anime/manga!

Söker en bra anime/manga!

6019 0 48
Det var länge sedan jag hittade en bra anime, manga är enklare att hitta, någon som har några bra idèer? Jag gillar Naruto, Psycho Buster, Black Butler (pallar inte skriva det japanska namnet), Soul Eater mm och jag ÄLSKAR 07 Ghost och Psyren, söker något liknande. Och jag har redan sett de stora serierna som Bleach, One Piece och D.Gray-Man men inte direkt fastnat för dem så säg inte det. Lalala

//Rob

Spana också in:

Robler:

Det var länge sedan jag hittade en bra anime, manga är enklare att hitta, någon som har några bra idèer?


Om du bara har sett skräp som Naruto så verkar det verkligen som du är i behov av bra anime. Prova Berserk. Mangan är bäst såklart, världens bästa manga. Animeserien är också väldigt bra, den täcker de första 13 volymerna av mangan som nu är uppe i ett 30-tal.

Image
Kan inte fatta att jag glömde nämna Ergo Proxy, har ju sett hela serien minns fem gånger O.o

Sailor Moon är awesome, men den pallar jag inte kolla på. Och fruits basket har jag redan sett, suger att de inte gör en andra säsong. Och Berserk kollade jag på, skrattade och gick därifrån (inte min grej med andra ord xD)

Men tack för alla de andra tipsen <3 Nu blir det anime tittande imorn.
IronWolf:

Pff, det var väl det jag trodde. Är man en Narutard så förstår man sig inte på Berserk. :P


En sak jag inte fattar, vad har alla emot Naruto? Den är inte världens bästa manga/anime, men den är medelsnyggt gjord och har en bra story med roliga inslag. Jag tror att det har blivigt någon punk grej över det och att alla riktigt J-freaks hatar Naruto för att den är populär, och endast därför ;-)
Robler:

En sak jag inte fattar, vad har alla emot Naruto? Den är inte världens bästa manga/anime, men den är medelsnyggt gjord och har en bra story med roliga inslag.


Den fortsätter i all oändlighet, är cheesy och fylld med pampiga delar då de hamnar i underläge men alltid tar sig ur det. Basically varje Naruto-avsnitt, så jag förstår att folk ogillar den. [cheers]

Såg typ tjugo avsnitt av Naruto och tyckte att det var helt okej. Gillade också Bleach och Fullmetal Alchemist, som på samma sätt är gay och cheesy. Men eh, det funkar, och jag är svag för sån anime.

Robler:

Det var länge sedan jag hittade en bra anime, manga är enklare att hitta, någon som har några bra idèer?


Death Note

Elfen Lied

Hellsing

Såg också en del av Paranoia Panic när den gick på ztv. Flummig, men helt okej.