Forumet - Söker en hjälpsam Örebro'are! Romantisk/spännande dag med tjejen!

Söker en hjälpsam Örebro'are! Romantisk/spännande dag med tjejen!

2228 0 21
Tänkte att jag skulle ta med mig tjejen jag träffar, i hennes hemstad på en ROMANTISK och SPÄNNANDE dag. [rolleyes][cool]

Vad finns det att göra i Örebro? Vilket ställe ska vi käka på?
Vad kan vi göra innan/efter vi äter/ätit? Picknick, vart? U NAME IT!

Du kanske har varit på en sån här dag, i någon annan stad. Vad gjorde du/ni/han/hon för dig osv? Alla tips är bara helt underbara att höra.

Riktar mig helst åt tips i Örebro då jag inte alls kan staden! [crazy]

Spana också in:

Förvirradknug:

Kina ställe? Hur mysigt är detta? Kan man få lixom lite "private" där eller är det mest in med så mkt stolar o bord så att alla får plats att äta? =)


kinamat ja. alltså, om ni inte är där när det är någon slags rusning så kan man lätt få sitta mer privat [smile] har iofs aldrig ätit där på kvällen (vilket jag bara antar att ni ska göra) så vet inte om det är mycket folk där då, men vid lunch brukar det vara rätt mycket och då kan det ju vara svårt att få en bra plats.,
enhimmelskdrog:

vid lunch


Ja du. Lunch tider brukar väl vara 11-14 nått va? Som standard. Och då är det mitt på ljusa dan. Tror det är bäst att försöka hitta på något då. Vet du något man kan göra? Som är.. typ.. spännande. :D


Oväntad:

Det finns bås så man kan få lite avskilt iaf


Något man kan sätta sig vid bara eller måste man boka plats?
Förvirradknug:

Lunch tider brukar väl vara 11-14 nått va?


hmmjaa, jag tror det. då har dom iallafall lunchbuffé, iallafall på veckorna, det är super [party]


Förvirradknug:

Vet du något man kan göra? Som är.. typ.. spännande. :D


tyvärr inte, haha. men förhoppningsvis kan någon annan hjälpa dej med det :)
Förvirradknug:

Något man kan sätta sig vid bara eller måste man boka plats?


vet inte faktiskt, har bara varit där under dagtid och då har det väl inte varit fullproppat precis. Vet inte ens om stället kan räknas som mysigt. Jag tycker att ni borde gå till bara vara istället, det är ett supermysigt café, som har lite varm mat också.
Förvirradknug:

Har du sett filmer på TV någon gång, så romantiskt ska det vara.


Haha, jag vet faktiskt inte riktigt hur du menar ändå. Brukar vara rätt mycket folk på bara vara, kanske inte är filmromantiskt.

Förvirradknug:

Bara vara, ett cafe. "Nattöppet" om man säger? :)


Till 20.00 på vardagar och 18.00 på helger. Vad menar du med spännande? [smile]
Man skulle ju kunna köra lite Urban Exploration kombinerat med picknick och kamera. Dvs kolla på nätet efter sådant som ödehus, ruiner i skogen och annat skojigt man kan undersöka lite närmare. Cyklar borde ju rimligen gå att hyra ifall man inte har bil.

Annars har vi ju Wadköping (själv älskar jag gamla idylliska gamla stan-aktiga platser med söta små hus och gammaldags handelsbodar där man kan köpa godis i strut) och det där slottet med vallgraven mitt inne i stan (vaddetnuheter).

Sedan kan ni leta rätt på ett roligt loppis nånstans (se till att researcha lite innan så att det inte blir nåt trist förortsloppis a la Skarpnäck) eller kolla i tidningarna om det är någon kul marknad eller medeltidsdagar eller vadsomhelst på G.

IKEA funkar också bra. [smile]