Forumet - söker förhållande:)

söker förhållande:)

865 0 12
Hej alla på ungdomar.se !

Jag är en tjej som känner mig otroligt lost i tillvaron och jag vill gärna ha en famn o kunna luta på kunna känna närhet och kärlek , kunna ge den kärleken som finns i mitt hjärta till en person som verkligen kan ta emot den utan att utnyttja den..

Är en seriös tjej med traomatiskstress men mår mkt bättre i dagens läge och vill jätte gärna träffa en kille som kan ta min hand utan att behöva hjälp med hela sitt liv, utan bara kunna må bra och ha det bra i sällskap tsm med mig [love]

Jag gillar rnb och punkrock , älskar att måla och fota :) älskar att kunna ha vilda kvällar men också bara kunna ligga o snacka om allt från himmel och jord ![zzz]

Min favorit låt är Eminem-listen to your heart.
Favvo food är kebab eller pasta sallad :P

söker ialf en kille mellan 16-23 som har ett seriöst liv och inget som sviktar med basiska saker som ekonomi och utbildning:)

hoppas någon skriver !!! kramar från sarah i stockholm

Spana också in:

Snabbpresentation: Jag är en artonårig kille som studerar sista året på en gymnasieskola i Stockholm med hotell som inriktning. Utanför skolbänken sysselsätter jag mig oftast med att: umgås med vänner, titta på film, spela gitarr, fiska, teckna och spela ishockey.

Som person är jag ganska blyg och gör inget större väsen av mig. Folk får mer en gärna ta kontakt med mig, jag är inte allt för ofta den som tar kontakt med andra. Men om jag lär känna folk så har jag inget problem med att prata Jag är en social och utåtriktad person som söker vänskap i första hand och allt där emellan.

Hör jätte gärna av dig om du känner för att lära känna mig eller bara utveckla en konversation. [smile]