Forumet - Söker hjälp, på riktigt.

Söker hjälp, på riktigt.

187 0 17
Jag har mött en kille. En kille som också blivit min pojkvän. Han är en bakgrund som kantas av droger, behandlingshem och konstiga berättelser av vad han gjort. Jag fullkomligt älskar honom. Men det känns som om han håller mig borta från att lära känna honom fullt. Han har verkligen förändrat sig sedan han var på sitt behandlingshem, och han har slutat upp med de flesta dåliga saker.

Men det finns frågetecken i mitt huvud. Han vill aldrig prata om problem och fel, såfort det är något känsligt som rör oss två, så flyr han ifrån det. Han berättar aldrig någonsin vad han känner och håller väldigt mycket inom sig. Trots att jag försökt. Han älskar att lära sig om hur människor fungerar och hur han kan läsa av dom, och hur han kan kontrollera dom. Han har visat på internetsidor där han lär sig, och han skall gå en kurs om det i flera veckor. Det gör mig rädd, tänk om han använder dessa kunskaper mot mig, eller redan gjort?

Jag vet aldrig vad som finns i hans huvud. Det känns somsagt som om jag aldrig kan lära känna honom innerst inne. Han är väldigt mystisk. Men jag älskar honom över allt annat och kan inte tänka mig att vara utan honom.

Men finns det någon som kan förstå sig på varför han beter sig som han gör, eller kanske har en gissning om det? Eller någon som vet vad jag ska göra?
amsi:

här på um finns de inga psykologer eller dylikt.


Nej men det kanske finns folk som känner igen sig eller har någon gissning, eller kanske bara ett litet tips på vad jag ska göra. UM är delvis till för att dela med sig och hjälpa folk med problem, right?Jack.O:

Av egen erfarenhet: mestadels är antingen överdrivna eller lögner.


Jag vet att det är sant, har pratat med hans föräldrar om allt som hänt också :/

Spana också in:

Kom ihåg bara att när någon har blivit skadad så skadar de lätt personen som blir närmast = you.

Har blivit extremt dåligt i båda mina förhållanden som hade sådana bakgrunder av slag. Blev misshandlad och mer eller mindre förnedrar flera gånger i veckan. Watch your step sister.
Jack.O:

Önskar att jag gjorde det.


Det önskar jag med att jag gjorde, förra killen jag träffade var psykopat och isolerade mig från allt och alla och bröt ner mig och kontrollerade mig totalt. Därför jag blir så uppmärksam nu, man lär sig av sina misstag, förhoppningsvis..Xisco:

inte redo


Han klarar av att prata om sin bakgrund och annat. Men han vill aldrig diskutera nödvändiga saker om oss, och saker som har hänt. När han blir arg på mig av någon orsak så tar han avstånd en liten stund och lugnar sig och säger aldrig vad jag har gjort för fel. vilket gör att jag aldrig kan veta vad som rör sig i hans huvud.
Jack.O:

Första tanken som slog mig var psykopat


Jag ser vissa samband, men jag ser känslor i den här killen. Jag ser empati och att han bryr sig. Men klart är jag rädd för sambanden mellan dem två. Att de båda ger ut så lite information om deras känslor. Jag får försöka läsa mig och analysera mig till känslorna
Jag känner folk som varit i din killes sits, men alltså bara för att man är intresserad av sånt så måste man inte vara psyko. Han kanske bara är nyfiken och helt enkelt tycker att det är fett intressant och gillar att lära sig, det är inget mer med det.

Människor manipulerar varandra hela tiden, vare sig dom gör det med vilja eller inte. Bara för att man är bra på det måste inte betyda att man är känslolös eller inte bryr sig om folk.

Ta det bara lugnt och känn efter om du märker att han kanske försöker styra dig på något sätt. Om du gör det så konfrontera honom och se om han är medveten om att han gör det. Om ni älskar varandra så ska ni inte behöva gå runt och vara oroliga för att den andra ljuger hela tiden.