Aviseringar
Rensa alla

Söker kompisar!


Ämnesstartare

Jag är ganska ensam av mig. (17 årig tjej) Bor i Göteborg så det är ändå okej. Har bytt skola väldigt många gånger och därför liksom aldrig kommit riktigt nära någon och upprätthållit kontakten med dem. Trivs tyvärr inget vidare i nuvarande skolan (går 1:an på gymnasiet, gick om 1 år) så det är faktiskt ingen idé att byta, bättre att köra på och hitta kontakter nån annanstans har jag tänkt. Jag känner inte att jag klickar med någon i skolan alls så det är som det är. Har någon i Göteborgs området lust att kanske ses nån dag? Vill gärna lära känna personen via nätet först innan man träffas såklart. Och jag vill understryka att det är VÄNNER jag söker, helst tjejer i min ålder. Kanske upp till 25 år är väl lagom. Ibland klickar jag bättre med lite äldre personer då jag gått igenom en del och tycker det är mindre komplicerat i vissa fall 🙂 Om ni vill kontakta mig så kan ni adda mig på snapchat Emmanicolinaaa. Hoppas vi hörs! Vill att bara seriösa svarar.


   
Citera

Är varken tjej eller jämnårig men vill gärna lära känna dig. Har förståelse för dig och hur du tänker angående skolan å så. Ifall du inte vill lära känna mig pga att jag inte matchar beskrivningen är det fullkomligt okej. Så länge du inte vill eller är okej med det så är det det som spelar roll. Du måste känna dig trygg med nya personer för att kunna komma närmare dom. Men är öppen för nya vänner, så jag lär gärna att känna dig, ifall det är okej med dig såklart 🙂 Ha en bra dag


   
SvaraCitera
Berry

Jag känner likadant som du gör typ som om folk inte klickar. Jag är yngre och är kille så skicka ett meddelande om du är intresserad av att träffas någonstans i gbg!


   
SvaraCitera
Jas
 Jas

Hej Emmanicolinaaa!
Tja, jag har nästan aldrig flyttat och så, och jag bor inte i Göteborg, men jag förstår att du känner dig ensam. Om du vill kontakta mig är det bara att skicka ett meddelande eller mejla mig.
Hälsningar
Jas


   
SvaraCitera

Är inte tjej eller 17år och bor inte heller i Göteborg. Jag är en snubbe på 21 och bor i Sthlm, en riktig jävla 08:a alltså, otrevlig alltså. 😉
Nä men vill du snacka så är det bara att langa iväg ett PM.


   
SvaraCitera