Forumet - Söker portkoder till Adresser med Hissar i Gävle.

Söker portkoder till Adresser med Hissar i Gävle.

2395 0 18
Hej!
Nu är det så att jag brukar ibland åka till Gävle för att filma hissar. Men skulle vilja in i Bostadshus och filma. Då det är fint med bostadshissar. Har hittat många olåsta hus. Men även hus med portkod som har gallerhiss som jag hemskt gärna skulle vilja fota och filma.

Så om ni kan nån portkod till nå hus med äldre elr nyare hissar i, Så var snäll och skicka den i ett PM. Så att den inte kommer till fel person. Och jag lovar att inte säga koden till nån annan. Jag ska endast ha den för att filma/fota hissarna i Fastigheter titta på mina filmer ( www.youtube.com/hissen12 ) så ser ni vad jag gör. Jag hatar när nån förstör.

Men svara via PM. Så att inte dom som är ute för att sabba nåt får tag på dom, Och jag lovar att bara ha den för mig själv:)

Mvh HaroldLowe12

Spana också in:

internet:

Den byts med jämna mellanrum, i alla fall. Kul hobby, lite som trainspotting fast med hissar!


Jo Tåg fotar/filmat jag också när jag känner för det. Men det blir oftast hissar.
Koden som jag kan här i Söderhamn har funkat i över 6 år, Det är konstigt att dom inte byter. men jag känner vaktmästare osv som jag får koderna ifrån.
jaag_91_:

För övrigt, kontakta någon som vart anställd hos SDR. Jag jobbade där för ett par år sedan, dock i Sandviken bervid gävle, har en lista med ALLA portkoder i sandviken tack vare det [smile] Sen jobbade jag för sandviken hus. Fick service koden, den fungerar på de flesta ställen fortfarande efter 2år


Min brorsa är anställd på SDR. Jag brukar ta på mig extradistrikt nere på stan (Söderhamn) och då far man itag på portkoder. Det är bra.
haroldlowe12:

Nej jag tänder inte på hissar. Jag är intresserad av det, Som många andra världen över. Det finns över 100 hissintresserade användare på YouTube. Och en av dom är finlandsvensk, Han ska jag träffa i Stockholm i April och filma med. Han bor i Åbo.


Det här blir bara mer och mer weird [tard] Vad är intressant med hissar?