Forumet - Sökfunktionen är fucked

Sökfunktionen är fucked

10399 1 57
Åtta:

Jag kan googla


Google har redan tagits upp i tråden, men tack för ditt bidrag!

Vill gärna veta hur man t.ex. bär sig åt för att _enbart_ söka på inlägg skrivna av en specifik användare där. Kan du förklara det för mig så håller jag fullkomligt med dig; Googles existens rättfärdigar verkligen det faktum att UM:s sökfunktion har varit näst intill oanvändbar i över två år, samt att ni tycks ha gett upp alla planer på att försöka fixa den.

Det känns dock inte helt optimalt att nya medlemmar ska bli lurade till att tro att sökfunktionen faktiskt fungerar, innan de skapar trådar som redan finns. Jag föreslår därför att ni tar bort den helt och hållet, för att i stället ersätta den med en länk till Google. På så sätt slipper moderatorerna anstränga sig lika mycket i onödan.
Proteus:

Vill gärna veta hur man t.ex. bär sig åt för att _enbart_ söka på inlägg skrivna av en specifik användare där. Kan du förklara det för mig så håller jag fullkomligt med dig;


Det går tyvärr ej.

Proteus:

ersätta den med en länk till Google.


Om man har en viss mängd trafik så måste man betala rätt grova pengar för det, är jag rädd.

Spana också in:

Åtta:

Det går tyvärr ej.


Just därför slår UM:s gamla, _fungerande_ sökfunktion Google med hästlängder. Med den kunde man t.o.m. söka efter ord som innehöll bokstäverna å, ä och ö. Rätt praktiskt, måste jag säga, för sist jag kollade så var det här ett svenskt forum, där just de bokstäverna används relativt frekvent.

Åtta:

Om man har en viss mängd trafik så måste man betala rätt grova pengar för det, är jag rädd.


Synd! Det vore en ganska vettig lösning, annars.

André Vifot Haas:

Nejdå. Vi har bara gett upp alla planer på att försöka fixa den på nuvarande plattform.


Då förstår jag. Bumpar väl tråden om något år igen, ifall ingenting har hänt.