Forumet - Sökte på detox..

Sökte på detox..

3533 0 92

isola: Alltså det där är bara flummigt skitsnack (heheh skit) för att laxeringsmedel ska sälja bättre. Drick mycket, ät nyttigt och fiberrik mat samt rör på dig så bajsar du ut en massa "gifter" ska du se. Utan att bli uttorkad på köpet.
Jag tror att du behöver en ordentlig rensning du med ;) Jag har ju hört att många såna detoxkurer ska funka. Jag äter ju nyttigt redan =)

Spana också in:


Reeeetooo: Äh skittråd ta till dig av dom svaren du får istället
Tar till mig, tack för att du kommenterade. Gjorde verkligen så att jag öppnade mina vyer och kan ta till mig av vad exakt DU tycker mycket mer än någonsin innan. Du är en förebild för alla som diskuterar i forum världen över med din otroliga analys och kommentar. 
isola: "jag är ett levande bevis på att antirynkkrämer fungerar"

mvh ca f16

Hade missat detta, pratar du om dig själv? Varför börjar du med såna krämer i så tidig ålder?

Patrick:

''– Ingen forskning styrker att vi driver ut gifter i kroppen när vi bara dricker juicer. Levern och njurarna har som funktion att göra detta och gör det bra. Ordet detox är missvisande.'' 

www.svt.se/nyheter/sverige/detox-en-bluff-debatt-i-gomorron

Well, ja vissa påstår detta ja. NU skapade jag inte den här tråden för att vi ska såga ner på folk som vill detoxa. Jag gjorde den för den fantastiska bilden och för att jag skulle vilja testa. Jag tänker inte sitta och förespråka något som jag inte har testat, det får ni göra själva. 

Daniellas: Och jag har ett levande bevis på det, min mamma. "antiåldring" kanske man inte ska kalla det, men det finns bra och naturliga produkter som är bra för hyn och minskar rynkorna helt klart. Du borde testa!
''Antirynkkräm kan generellt inte ta bort ålderstecken från huden. Den når nämligen inte tillräckligt långt ner i hudlagren för att ge en varaktig och synlig effekt. Antirynkkräm kan få skrattrynkor och fina linjer att tillfälligt försvinna, men det beror huvudsakligen på att krämen, precis som en vanlig fuktkräm, hjälper den översta huden att behålla fuktigheten och därmed får den att se mjukare ut. De djupare fårorna i huden kan däremot inte tas bort med någon känd kosmetikprodukt.

Rynkor uppstår, eftersom de fibrer som hjälper till att hålla huden stram, kollagen och elastin, försvinner i takt med att huden åldras. Kollagen och elastin ligger i hudlagret under det översta lagret, i läderhuden, där de bryts ner bland annat av solens ultravioletta strålar och rökning. Vill man bli av med de djupare rynkorna, krävs det alltså en behandling av läderhudens innehåll av kollagen och elastin. En av de mest kända metoderna är med hjälp av värme från laserstrålar – en behandling som kräver lokalbedövning och smärtstillande medicin under en tvåveckors läkningsperiod.''
http://illvet.se/fraga-oss/funkar-rynkcremer

www.livescience.com/36720-anti-aging-products-lotions-supplements.html

Daniellas: Well, ja vissa påstår detta ja. NU skapade jag inte den här tråden för att vi ska såga ner på folk som vill detoxa. Jag gjorde den för den fantastiska bilden och för att jag skulle vilja testa. Jag tänker inte sitta och förespråka något som jag inte har testat, det får ni göra själva.
Nej, det är inte ''vissa'' som påstår det, det saknas vetenskapliga belägg.