Forumet - sömnproblem?

sömnproblem?

405 1 13
jag gjorde nyss en diskussion om en sak som hände mig inatt och jag började tänka på mina sömnproblem som jag har. Jag vaknar upp en eller flera gånger utan andledning nästan varje natt och jag kan ha svårt att somna. Jag är trött hela tiden även fast jag har sovit helt ostört en hel natt, och ibland även om jag har sovit på eftermiddagen. Jag är så otroligt less på att vara trött och gå runt med stora påsar under ögonen hela tiden. Har ni någon aning om vad det kan vara?

Spana också in:

Brist på vitaminer/mineraler/någotannatsåntdärsomkroppenbehöver
Får du tillräckligt med dagsljus? Frisk luft? Varierad kost?

Lite allmänna tips:
- Se till att rummet du sover i är mörkt, svalt och tyst.
- Ta en promenad mitt på dagen/eftermiddagen, och vistas utomhus under dagtid för att få ljus.
- Ät ingenting på kvällen efter typ kl 18-19
- Gå och lägg dig ungefär samma tid varje kväll, gå upp ungefär samma tid varje morgon
- Om du tar en "powernap" på eftermiddagen, sov inte mer än 45 min- 1 tim.
- Pluggar du? Läs inga skolböcker eller liknande en timme innan läggdags.
- Ha ett block bredvid sängen om du har saker du tänker mycket på som hindrar dig från att sova, så att du kan skriva upp små anteckningar och sedan släppa det.
unique we are:

Brist på vitaminer/mineraler/någotannatsåntdärsomkroppenbehöverFår du tillräckligt med dagsljus? Frisk luft? Varierad kost?Lite allmänna tips:- Se till att rummet du sover i är mörkt, svalt och tyst.- Ta en promenad mitt på dagen/eftermiddagen, och vistas utomhus under dagtid för att få ljus. - Ät ingenting på kvällen efter typ kl 18-19- Gå och lägg dig ungefär samma tid varje kväll, gå upp ungefär samma tid varje morgon- Om du tar en "powernap" på eftermiddagen, sov inte mer än 45 min- 1 tim.- Pluggar du? Läs inga skolböcker eller liknande en timme innan läggdags. - Ha ett block bredvid sängen om du har saker du tänker mycket på som hindrar dig från att sova, så att du kan skriva upp små anteckningar och sedan släppa det.


tack så mycket! ska pröva några av dom här tipsen! hoppas att dom hjälper.