Forumet - Söt tjej ragg

Söt tjej ragg

1425 0 64
Stötte på en sötnos jag träffade för 5 månader sedan o vi snackade och det gick riktigt bra. Hon vet att jag gillar att snacka med tjejer för det har så jag träffade henne. 

iaf idag såg jag henne när jag väntade på övergångsstället skulle bli grönt, hon kom och ställde sig bredvid mig men med ca 3nmeters avstånd och kollade i mobilen och väntade, jag väntade på att hon skulle titta upp då jag kunde vinka sedan gå fram o snacka. Eller att hon skulle gå över med mig och på andra sidan snacka med henne.

hon väntade o gick sedan därifrån utan att gå över övergångsstället, då insåg jag att hon väntade på att jag skulle komma direkt fram till henne

hon är riktigt söt alltså. Synd att hon stressade, hon vart för nervös o drog antar jag.  Vet inte hur jag ska hitta henne igen, brukar se henne på stan. 

att få hennes nummer borde vara prio ett ellerhur?
okej lemme get this straight

en tjej ställde sig ganska långt bort från dig, såg dig inte, tittade aldrig upp, noterade dig inte alls, och gick iväg 

och du tolkade detta som att hon försökte skicka signaler till dig om att hon var för nervös för att prata med dig själv och ville att du skulle komma fram?

antingen så trollar du eller så behöver du hjälp med att avläsa sociala koder och det finns faktiskt riktigt nice hjälp nuförtiden. utforska den möjligheten.

Spana också in:


wineing:
var i texten har du skrivit att hon såg dig?

om hon inte sa hej och stod på tre meters avstånd från dig så betyder det ju att hon inte ville säga hej. om hon såg dig och sen gick iväg är det en ännu större diss från hennes sida. det finns inget i din text som går att tolka välvilligt direkt.Nej 
Nej nej nej nej nej nej. Du låter som vilka nolla som helst. Snälla sluta skriv. Bara för du inte har någon aning om hur tjejer kommunicerar så behöver inte världen fungera som du uppfattar den. Du går mig in på nerverna för du är sån exceptionell nolla man sällan stöter på

jag vill absolut inte ha dina åsikter i det hela. Frågan var om nummer har prioriteringen och inte fin världsuppfattning.

sluta skriv

daygamer:
Nej nej nej nej nej nej. Du låter som vilka nolla som helst. Snälla sluta skriv. Bara för du inte har någon aning om hur tjejer kommunicerar så behöver inte världen fungera som du uppfattar den. Du går mig in på nerverna för du är sån exceptionell nolla man sällan stöter på
finns noll anledning att vara otrevlig bro. om jag har missuppfattat din text så har du ju en ypperlig chans att förklara dig.

du säger alltså att hon såg dig och ni fick kontakt vid övergångsstället, trots att det inte framkommer i din trådstart?

wineing:
så ni fick inte ögonkontakt. ok. nej, då finns det ingenting i det här scenariot som betyder att hon ville att du skulle komma fram. hon såg dig inte och gick iväg. det finns ingen dold mening här. 
Du låter precis som alla andra avundsjuka nollor. Skiter i fullständigt i vad du skriver. Det är bara träna så läser ändå inte. Kommer inte svara dig mer