Forumet - Soft Air Gun

Soft Air Gun

3664 0 39
Kan inte riktigt bestämma mig över vilken jag ska köpa:

En Taurus PT92 svart, för 429 kr (som jag har råd me)

Eller en Taurus 24/7 Co2 (som är mkt bättre o allt , men som jag inte har råd me, är inte heller säker på om jag pallar me Co2 också)

Hur är det med Co2:n , måste man köpa det till pistolen för att den ska fungera korrekt, eller kan man skita i den fast än det är en Co2 pistol.. hur många m/s skjuter den då? :)

thx

Spana också in:

HIMYNAMEISKARL:

Förresten.. Vad ska du ens ha en soft air gun till? Det är ju sjuuuuuukt onödigt


låter kanske roligt, men har aldrig någonsin haft en...
har kanske provskjutit en för 4-5 år sen, just that. Har verkligen haft intensiva drömmar om vapen (mest pistoler) på sistone. Kan helt enkelt inte få det ur skallen, tänkte till och med börja på nå skytteklubb bara för att bli av med den där "need":en ,
men har inga bra kontakter inom skytte osånt, och är inte så "inne" i vapen heller så kan typ inget om de. Iaf. soft air gun verkade en bra lösning:) Tydligen inte, nu när du säger att det är onödigt! Any better idea's?
Satyroth:

Vad är det för någon sjuk fetish?


HHAHAHxD

Berglund:

Du måste köpa det för att pistolen ska fungera, ja. Men du anar inte hur mycket skönare känslan är med en sådan.


Seriöst? Äre värt det?:) Att liksom köpa en dyrare bara för Co2:n?
Palla ha ngt annat än kulorna att tänka på?:S Liksom köpa kulor och Co2:S En sån där patron tar slut efter CA 250 skott eller hur?
ColdDay:

Seriöst? Äre värt det?:) Att liksom köpa en dyrare bara för Co2:n? Palla ha ngt annat än kulorna att tänka på?:S Liksom köpa kulor och Co2:S En sån där patron tar slut efter CA 250 skott eller hur?


Hrrm... Alltså, ska du ut och skjuta på dina vänner i skogen så kommer det vara både roligare, och jobbigare. Sen blir det ju lite dyrare... Hur ska du använda den?
ColdDay:

näääää[cry] har du licens för de eller???:)


gå med i en skytteklubb så tror jag att man brukar få licensefter typ 6 månader förutsatt att man är myndig då.

ColdDay:

men har inga bra kontakter inom skytte osånt, och är inte så "inne" i vapen heller så kan typ inget om de.


du behöver väl inga "kontakter" för att börja i pistolsktteklubb?^^ bara sök på "pistolklubb" på eniro eller något och ring och säg att du skulle tycka att det vore roligt att börja så säger de antagligen att du får komma på nästa övningstillfälle. och allt du behöver veta om vapen får du lära dig där. dessutom tror jag att det är en betydligt mer avancerad konstruktion i ett kolsyrevapen än en vanlig pistol om det är det du har svårt att förstå dig på[zzz]