Forumet - Solar ni?

Solar ni?

429 0 18
Som frågan lyder, lägger ni er avsiktligt i solen för att bättra på solbrännan, eller är ni tvärtom inte alls förtjusta i varken värmen eller riskerna som följer? Skriv gärna er hudtyp/hårtyp, d.v.s. hur toleranta ni är för solen, och vilken SPF ni ev. använder. 
Och följdfrågan kanske riktar sig mer till tjejer, men har ni erfarenheter av self-tanning eller alternativ till att sola? 
Har typ aldrig solat så jag har alltid varit blek, men så jag tänkte testa lite i år och har bara gjort det några få gånger men jag blir brun så lätt så det får kompensera för missade somrar tänker jag Rullar ögonen
SPF använder jag inte, minns att vi gjorde det som barn när man alltid låg vid stranden och badade, men inte sen dess, däremot så bör man ju göra det just på grund av alla negativa effekter solens strålar har på kroppen, så man bör väl inte sola heller egentligen, iallfall med måtta.
Mamma använder någon kräm som sätter sig i huden, är inget vanligt klet som man bara blir brun av bara sådär, istället måste man använda den flera gånger under en tid så hon har blivit kanonbrun utan att ha solat något särskilt. Kanske värt att testa Galen.

Spana också in:

Jag håller på att planera att bygga en större poolanläggning på min fastighet på landet. Det enda som saknas är pengar.  Ledsen  Gråter  Tumme ned
Fanskapet Löfven stjäl nästan alla mina pengar.  Arg

Men till frågan, solar sällan hemma på tomten men eftersom jag bor nere vid Kalmarsund så är jag dagligen nere på stranden när vädret så tillåter. Och sista veckan när jag varit ledig har jag varit mer i vattnet än uppe på land på grund av den extrema hettan. 

Tror vi haft uppåt 35 grader i skuggan och uppåt 50 grader i solen. Cool  Cool  Cool