Forumet - Solskyddskräm

Solskyddskräm

2632 1 26
Använder ni det? Vilken SPF?

Måste erkänna att jag slarvar något brutalt med detta men borde verkligen skydda mig då min hy är vit som snö och jag får soleksem efter typ 20 minuter utomhus Rodnar I år har jag dock lyckats att inte bränna mig!! Men det är nog mest pga att jag inte solat något, har gett upp det där.

Iallafall så smorde jag in mig idag innan vi begav oss ut på 1-2 timmars promenad, använder SPF 50.......

Spana också in:

Röstade på 30 eftersom min ansiktskräm har spf 30 (http://www.basiderm.se/sv/basiderm/oil-control-daily-moisturizer)

Kroppen är jag dålig på att smörja in med spf. Vet inte ens om jag har någon solskyddskräm till den.. tror inte att jag har det.
Brukar låna folks ibland dock. Borde ju köpa egen men jag solar väldigt sällan numera, dock borde man ju smörja in sig ändå.
Greken: Dessutom i form av kokosolja).
bara kokosolja?


Tigerdrottningen: Ja, SPF 50
använder spf 30–50 och minst ppd 15. pallar dock bara halsen och ansiktet. brukar för det mesta ha skyddande kläder, men smörjer kanske armarna och benen om det är stark sol.

Greken: Jag har ljus och känslig hy, men använder bara 2-8 i solskyddsfaktor (Dessutom i form av kokosolja). Tänker ofta på att "vila" i skuggan när jag är ute.
det är 100% pseudovetenskaplig bullshit att man skulle kunna använda kokosolja eller någon annan "naturlig" olja som morotsolja som solskydd. det är ett idiotiskt alternativ som förespråkas av samma typ av människor som tror att vaccinering orsakar autism.