Forumet - SOM EN NÅL I EN HÖSTACK!

SOM EN NÅL I EN HÖSTACK!

360 0 30
tjaba. va ute och kryssade på de sju haven (galaxy till åbo) den 6/2, och träffad en snubbe från dalarna. Jag vet vad han heter i förnamn, vad hans bror heter och när de är födda. Dock inte vilken del i dalarna eller så. Därför undrar jag om nån här från dalarna vet om det finns någon poppis community där chansen finns att man kan söka reda på människorna.. Känner mig dum som inte tog numret.. blahaa.

Seriösa svar tack[y]

Spana också in:

Domination:

tror ni man kan ringa till silja och ljuga att man glömt nått i deras hytt som de antagligen tog med sig.. och att de kan ge ut typ efternamnet eller så? fast det kanske är sekretessbelagt.?


Nja, funkar nog bättre om du säger att ni hade sex och att du enligt lag måste berätta för honom att han är smittad [bigsmile] Sen är det ju en fråga om hur mycket du vill ha tag på honom.
Saraswe:

Är från dalarna, vet inte precis nåt pop community men kolla bilddagboken, facebook...lite allmänt


Tack, fast facebook hade han inte sa han, men han kanske skulle registrera sig.. och bilddagboken har jag redan kollat..

Tack för alla snälla svar, inga oseriösa ännu! Jag letar vidare så gott det går! Mailade Tallink men de kunde ej lämna ut uppgifter pga sekretessen (inte så konstigt).