Forumet - Som om SD inte redan var skämmiga nog[rolleyes]

Som om SD inte redan var skämmiga nog[rolleyes]

292 0 42
Så ställer dom till med det ​här också[rolleyes]

Och jag skiter fullständigt i vad omständigheterna var. Det gör inte deras beteende acceptabelt. Det är redan ett faktum att majoriteten inte vill veta av detta bruna parti, denna sveriges skamfläck, detta gör ju dom såklart mer populära... eller inte.

Fast det finns faktiskt en fördel i detta - dessa tre idioter har om något gjort SD än mindre omtyckta[love]

Denna händelse kanske rent av gör att dom som är förda bakom ljuset och röstar på SD kollar upp lite mer fakta om vad SD verkligen har för syfte[y]

Fan vad positiv jag låter... jag som är så pessimistisk av mig[confused]

Spana också in:

Skentrevlig:

men är egentligen sossar allihopa


Ehh... Jag kallar inte ett parti som vill ha ett ariskt sverige för sossar...

OF 5:

Intressant att se att somliga av dem fortfarande tror att man viner tillit genom att använda sig av extremistiska utlopp .


Det är klart att dom enligt sig själv hade all rätt att göra detta, jag menar... dom trodde ju att valfusk förekom. Men nä[rolleyes]

Sen ska man väl inte klaga allt för mycket på SD, klart dom ska finnas - varje land ska ju ha sin skamfläck, skulle SD försvinna så vem vet vad för något annat vi skulle få som skamfläck istället.

Btw, gillar relaterade tråden "skämmiga snuska saker ^^"[bigsmile]
Blivande_japan:

sen är ju invandringen det enda de egentligen brinner för...


Precis, och att dom alls får röster är för att dom är så diskreta och snikiga om det när dom talar med media. Och så finns det ju såklart en minoritet av dom som röstar på SD som är rasister och som vill se ett helt invandrarfritt sverige.

Blivande_japan:

du tror att folk normalt vill skylta med att de röstade på sd..?


Exakt. Speciellt dom som röstat på SD, och kanske senare ångrat sig och tycker att dom begått ett hemskt misstag, antingen för att dom kollat upp mer fakta om SD, eller för uttal i media... eller uttal i media som fått SD-röstare att kolla upp mer om SD på nätet[y]

Ångrar man dock inte att man röstat på SD så borde man våga stå för sin röst tycker jag...
Storchen84:

Precis, och att dom alls får röster är för att dom är så diskreta och snikiga om det när dom talar med media. Och så finns det ju såklart en minoritet av dom som röstar på SD som är rasister och som vill se ett helt invandrarfritt sverige.


alltså, de är inte så diskreta...

känns som att folk antingen röstar på dem för att:

1. de är inte jätteintelligenta
2. de tycker om den invandringspolitik partiet för
framtidstron lever:

nog för att sd är dumma inskränkta fittor. Men anledningen att undvika dem är ju snarare partiets åsikter än att ett par medlemmar hotar någon och beter sig som gorillor.


Ganska förvånad över dessa inlägg, i Flashback där jag ofta är, säger dem typ "Du har ingen chans med dina argument, dra till UM om du vill till likasinnade".