Forumet - Someone to hold

Someone to hold

510 0 32
God Damn it. Jag har blivit så jävla tragisk att jag faktiskt bara vill ha en kille och därför är desperat nog att göra väldigt mkt för det. Men vad ska man göra i en liten stad utan liv? Min fråga för att detta ska bli ett forum med diskution är om ni någon gång varit desperata nog att sno första bästa kille trots att det inte är "kärlek" ?

Spana också in:

Observator:

Okej.

Min bild föreställer Anthony Kiedis, sångaren i Red Hot Chili Peppers. Varför har jag honom? Tja, han är en inspirationskälla, har levt ett mycket tufft liv men ändå klarat sig mycket bra. Kan rekommendera hans självbiografi, Scar Tissue.[y]


Okej.

Jo jag kunde gissa mig till det. Jag gillar några av Red Hot Chili Peppers låtarna (snow är nice) men jag hörde att Anthony Kiedis har knarkat
Snoarkroaka:

Inte alls egentligen eftersom han är musiker. Men vissa påstår att det påverkar Red.s musik för att de låter likadana i varje låt, typ.


Kanske det, fast om det nu är så vet jag inte om knarket är boven i dramat. Överlag har Red Hot Chili Peppers musik förändrats en hel del sen de startade, bara att lyssna på en av de första låtarna och sedan jämföra med t ex Snow.

Känns som att det blev rejält offtopic nu. [blush]