Forumet - Sommarjobb tips?

Sommarjobb tips?

1797 1 20
Hej jag ska söka sommarjobb inom den här sidan och jag undrar inom vilken yrke av 1) Vård 2)Administration 3)Försörjning/Vaktmästeri har bra lön och låg arbetstid? Eftersom jag vill utnyttja min sommarlov utan att jobba så mycket och få lite fritid vid sidan om. [smile]

Edit: Är 16 år och går i gymnasium! Jag går i natur-linjen

Spana också in:

Om jag var du skulle jag satsa lite mer på jobb som är mer lämpade till din ålder. Det kan t.ex. vara svårt att få ett jobb inom Vård/administration om man inte har speciell utbildning. Jobb som t.ex. hundvakt eller att hjälpa till med barn är jobb som är enklare att få med den utbildning som du har för tillfället. jag skulle rekommendera sidan reklam där kan du hitta många familjer som söker hjälp i bl.a. dessa områden. Lycka till med sommarjobbssökandet!
Hundvakten:

Om jag var du skulle jag satsa lite mer på jobb som är mer lämpade till din ålder. Det kan t.ex. vara svårt att få ett jobb inom Vård/administration om man inte har speciell utbildning. Jobb som t.ex. hundvakt eller att hjälpa till med barn är jobb som är enklare att få med den utbildning som du har för tillfället. jag skulle rekommendera sidan där kan du hitta många familjer som söker hjälp i bl.a. dessa områden. Lycka till med sommarjobbssökandet!


Tack! Hoppas sökandet lyckas! :)
Gentlernen:

Jo, definitivt. Däremot får du nog finna dig i att ta ett lågavlönat jobb med 40 timmars arbetsvecka under större delen av sommaren, för det är mer eller mindre vad som bjuds när du är 16.


Tror du telefonförsäljning är ett bra start innan sommarjobb? Jag har funderat på det ett tag ändå om lönen är kass, vissa säger att det kan vara bra att ha den yrkeskunskapen innan man rör sig mot stora jobb.
UnreadableMist:

Tror du telefonförsäljning är ett bra start innan sommarjobb? Jag har funderat på det ett tag ändå om lönen är kass, vissa säger att det kan vara bra att ha den yrkeskunskapen innan man rör sig mot stora jobb.


Tja, du lär dig tre användbara saker som telefonförsäljare:
* hantera stress
* hantera efterblivna chefer
* hantera efterblivna kunder

Alla tre kan vara bra att kunna. Mitt nuvarande jobb hade varit mindre outhärdligt om jag varit bättre på #2.