Forumet - Sommarjobbet sket sig i sista stund, vad ska jag göra?

Sommarjobbet sket sig i sista stund, vad ska jag göra?

4033 0 10
Jag fick precis beskedet att jag inte fick sommarjobbet jag sökte på ica, tänkte annars jobba på min mammas jobb fast det sket sig också i sista stund. Gråter Det är redan den 20e Maj och de flesta har rekryterat klart till sommaren. Är 17 år dessutom och de flesta jobb jag ser på till exempel arbetsförmedlingen kräver 18 år fyllda. Jag kommer ha 0 kronor hela sommaren och vara fattig under hösten också om jag inte får jobb, vad ska jag göra? Jag behöver verkligen jobb. Tips på vart jag kan söka? Hur jag kan söka? Finns det ens någon som rekryterar längre? Tacksam för svar. Glad

Inga kommentarer

Senast ändrad 20 May 2014, 21:27 av kantoo
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

det är mer liksom, vill du verkligen ha ett sommarjobb så skaffar du ett. ta bort ursäkter som "det är för sent att ringa nu" "alla är nog redan upptagna"
Börja ringa runt till allt du vet o folk du känner o fråga. Lätt att säga, lätt att tänka, jobbigare o göra. 

Spana också in:

Hej, 
Jag har precis startat upp en verksamhet inom onlineförsäljning och affiliateverksamhet. Mitt Just nu söker jag en eller två personer som vill sommarjobba med att vidareutveckla projekt . Tycker du att det låter intressant? Jag behöver personer som antingen är duktiga webbutvecklare, speciellt duktiga på design. Det andra är lite enklare arbeta med att skriva lite texter, söka reda på enklare saker på nätet... Saker som inte är svåra men tidskrävande. Någon som är intresserad av lite extraarbete så skicka ett PM till mig!
Sök ett permanent jobb på till exempel mcdonalds och sluta innan skolan börjar. (Givet att uppsägningstiden inte är längre än ditt sommarlov.) 

Annars så kan du dela ut reklam, visst du tjänar kanske bara 500kr i månaden på det, men bättre än inget, dessutom behöver du inte skatta på dem pengarna^^