Forumet - sondmatning/ dropp :S

sondmatning/ dropp :S

235 0 3
Jag har legat på sjukhus i 4 dagar för dem misstänkte att jag kunde ha blindtarmsinflammation.. men när proverna inte visade nått så fick jag åka hem..

Det började med att jag fick ont i magen och började må illa. Åt och drack knappt nånting på 4 dagar och sen fick ja ännu mer ont över där blindtarmen sitter så jag fick åka in akut.

Dem konstaterade att jag var uttorkad så jag fick ligga med dropp och så, och ont i magen blev inte bättre. Men efter 4 dagar blev jag utskriven eftesom jag inte blev sämre, men jag kan då säga det att jag mår långt ifrån bra. Magen gör om inte ännu ondare och jag får knappt i mig någon mat eller vätska. Idag har jag bara fått i mig nästan 1dl dofilus(yoghurt) och nästan 1 dl saft. Vilket är väldigt lite.. Men jag får inte i mig mer..

Så det jag funderar på nu är väl om ni tycker jag borde åka och bli inlagd igen? och den här gången också kanske få mat genom en sond (dom nämnde det förra gången jag låg inne) eftersom jag inte är så att äta eller dricka själv..
Tycker ni jag borde åka in? eller ska jag vänta tills jag blir ännu sämre?

tack på förhand!