Forumet - Sony Vegas Pro 9 [crazy]

Sony Vegas Pro 9 [crazy]

1218 0 22
Hej. Jag vet inte riktigt om det är någon här som ens vet vad det programmet är men om ni gör det så kan ni väl hjälpa mig?

Jag håller på att lära mig det programmet och har kommit ganska långt när det gäller just effects, coloring och hur man fixar bra kvalité osv men jag måste veta hur man gör så det blinkar i takt till ett beat man väljer i musiken (asså blinkar i videon) eller zoomar in.

Jag hittade ett exempel, 00:18 det är så jag menar. Även fast ni inte har programmet så kan ni kanske gissa hur man gör? [bigsmile]
Det är väl inte för hand som man måste leta och ändra hela tiden? Jag menar det är ju ett ganska avancerat program så det måste ju kunna gå att fixa på ett enkelt sätt. [tard]

KRAM!
Alltså, det verkar ju vara som att man gör så att det blir vitt i slutet eller i början av varenda lilla klipp som man har i filmen men PALLA!!!! Det är ju precis som i windows movie maker. Man borde ju kunna göra det utan att ha en massa småklipp och fjanta sig med vitt hela tiden, det är ju faktiskt ett avancerat program!

Men man måste väl säkert göra det för hand. Tror ni att man "Insert video track" och sedan lägger in vita textures där man vill att det ska bli sådär?

Spana också in:

Angelize:

Jag tänkte skriva att jag redan gått igenom allt det där men så såg jag ordet flash... Dumt att jag inte sökte på det. Hittade iaf en del tutorials nu. Ska testa. Tack!


Man har aldrig gått igenom allt, kan sitta 30 min och googla och tillslut hitta rätt bara man har lite tålamod, någon som vill att du lär dig rätt kommer ändå länka dig till en tutorial i slutändan.