Forumet - Sova över hos äldre kille, ska jag? Snälla hjälp!!

Sova över hos äldre kille, ska jag? Snälla hjälp!!

878 0 17
Hej!Jag skulle verkligen behöva er hjälp och få tips och råd. Ska försöka förklara hela situationen här nedan. Jag är 16 år gammal, och håller på lite med en kille som är 21 år gammal, alltså 5 år äldre än mig. Jag förstår själv att han inte är ute efter ett förhållande med mig, och det är inte jag heller, inte som det känns nu iallafall. Den här killen är väldigt populär, speciellt bland lite yngre tjejer. Han ser väldigt bra ut och det tycker alla andra som har gett sin åsikt om det. Vi har varit med varandra kanske 4 gånger och dessutom känner han min syster, dom har känt varann i 3 år, så jag vet mycket väl vem han är. Han frågade om jag ville sova hos honom på lördag. Vi håller på med varandra ganska mycket och flörtat osådär. Han är väldigt skämtsam av sig och väldigt rolig at prata med, så vi skämtar ju lite mer varandra också, fast ändå egentligen skämtar ingen av oss, och det vet vi båda två. Jag har världens beslutsångest om hur jag ska göra. Jag förstår ju också att han inte menar "sova över" som i att sova. Dessutom är jag oskuld och extremt oerfaren av killar, jag har faktiskt aldrig ens strulat med en kille. Är det dumt att sova över med honom? Han vill väl ha sex, det är väl syftet? Jag vill ju sova hos honom, jag vill ha sex med honom, men på ett sätt jag vet jag ju inte om jag kommer bli sårad efteråt? Och jag är lite orolig för att ha sex (alla dom här vanliga sakerna som att det inte ska funka att ha sex, att den inte ska gå in) och det ställer ju till det hela otroligt mycket! Hur ska tänka och hur hade ni gjort? Han vet om att jag är oskuld. Snälla hjälp mig med snabba svar!!! 

Skutt : Jag har sagt till honom att jag vill men att jag inte vet ifall jag kommer våga och det förstod han. Känns bara som att jag är så jäkla tråkig om jag inte drar :/ men samtidigt så vill jag ju inte som du skriver att han ska bestämma allt. 
Om någon tycker att du är "tråkig" för att du inte gör saker du inte är säker på att du kommer att vilja eller må bra av så är det verkligen det ingen umgänge värt att ha. 

Spana också in: