Forumet - Sovjet styrdes av kapitalisterna/sionisterna, inte kommunisterna

Sovjet styrdes av kapitalisterna/sionisterna, inte kommunisterna

414 0 22
Kapitalister och sionister har under årtionden försökt smutskasta den kommunistiska ideologin, genom att jämföra Stalins styre med Hitlers. Men faktum är ju faktiskt att det var de härliga kapitalisterna i väst som krossade en blivande kommunistisk rättvisestat (Lenin) och införde klassisk högerfascism genom att stöda Stalin och mörda hans motståndare, så han i lugn och ro kunde ta makten. Detta kan jämföras med hur sionister hjälpte Hitler både innan och under kriget, för att bädda för det globala "dåliga samvetet", så de kunde få sin egen stat.

Vem var det som med 3 skott sköt Lenin?
Vem var det som stödde henne?

Stalins tredje bödel (chef för KGB) hette Berija.
På trettiotalet avslöjade en herre vid namn Kaminsky att Berija 1920 tillhörde Musavat, som stöddes av britterna. Källa Chrustjev

Det första Stalin gjorde efter Lenins död var att utrota just Lenins fiolk i partiet, och i största allmänhet. Varför?

Var det så att Lenin kan liknas vid Ulrike Meinhof (kunnig, beläst, journalist) och Stalin vid Andreas Baader (streetgangster, psykopat), som de beskrivs i filmen "The Baader Meinhof complex" Andreas Baader, som det ryktas om fick stöd av CIA i deras syfte att trappa upp "kriget mot terrorismen" i Europa. Vilket de ju lyckades sisådär med. I Italien gick det visst bättre...

Enligt Chrustjev var Stalins yttersta intressen: Hollywoodfilmer, sprit och mat.
Han lät bygga biografen i Kreml i detta syfte. Trotskij var en annan av Lenins män som mördade till slut 1940, i Mexico, under det att Stalin slutit en militärpakt med fascisterna.

Var det "fel land" han slutit avtal med? Britterna var bra irriterade kan man lugnt säga. Sedan fick vi det kalla kriget. Och i Östtyskland flockades de gamla nazisterna som av Stalin och Ulbricht fick jobb som statliga ordningsmakten. Därav dessa register och skvallersystem. Nazisterna plockades ur fånglägren från andra vk. av ryssarna och fick jobbet pga. språkkunskaperna och böjelsen till sin nazistiska "ordnung".
Källa "Slaget om Berlin" av Anthony Beevor

Den som påstår att Stalin INTE stötts av britterna, bör kanske ha bevisbördan här? Och sluta att jämföra Stalins slaverisystem med socialism.

De som adopterat Stalins system med personkult och hela mankemanget är förutom östblocks-puppetarna: Mao, Nord-Korea samt Saddam Hussein. Militärmarcher och statens "gud" på stora porträtt. Stalinism. Kan lätt kännas igen. Den kan likställas med nazismen.

"Lenins agenda efter revoutionen handlade i det närmaste om libertanism." Noam Chomsky

Så låt mig aldrig höra ett ont ord om oss kommunister igen.

Spana också in:

KarlMarx:

Enligt Chrustjev var Stalins yttersta intressen: Hollywoodfilmer, sprit och mat.


de återgivningar jag läst om saken lutar väl åt att stalin var en av de som söp minst i administrationen, visserligen beroende på klen mage snarare än någon typ av personlig övertygelse.