Forumet - Spana på bröst, ok? (fråga till tjejer)

Spana på bröst, ok? (fråga till tjejer)

5491 0 98
Hejsan, det är en tre-fyra stycken tjejer i min klass som har ganska små(jämfört med kvinnors) bröst men runda och fina.

Iaf, vi hade idag bild och då satt jag framför en av de tjejer som är riktigt snygg och då hon hade en tunika som var trevligt urringad.

Jag klarade inte av att låta bli att titta ner i den. När jag skulle hämta en linjal upptäckte jag att hon var ganska långt framåtlutat så då kunde jag se hennes BH och överdelen av hennes bröst. Gissa om jag blev kåt :P, men för att inte bli upptäckt fick jag gå och sätta mig igen.

Vad tycker ni tjejer om en kille smygtittar på dina bröst?

Spana också in:

detta var sött. Kan bara dra paralleller till min egen tonårstid då märkte jag att alla killar såg på min väninnas bröst i smyg. Men jag var ändå 1000 gånger finare, klädde mig heller inte i urringade röda halterneck linnen utan med klass och stil. verkligen söt var jag när jag var 14 år.

Tilda1988:

tycker det är asnice :-) om dom e snygga o vill knulla sen d.v.s.


Ja ibland kan det pirra i magen när en snygg kille ser på en [blush]
Kom ihåg en gång i högstadiet när det var en assnygg tjej runt 20 som jobbade i vår lokala butik nära skolan.
Kom ihåg en gång när hon skulle ge mig pengar och lutade sig fram så såg jag rätt ner. Hon hade en alldeles för stor BH dessutom så hennes nipples syntes ju med.

Det jobbiga var att jag kunde inte få bort ögonen och det var så fruktansvärt jobbigt.
Rena kampen för min hjärna att förflytta ögonen innan hon skulle märka och säkert ställa till en scen.
Hm. Hade jag upptäckt det hade jag nog tittat ner själv för att se om det var något fel på min klädsel men mer än så hade jag nog inte brytt mig.

Hade det varit en klasskamrat kanske det hade kunnat bli lite märkligt efteråt om det hade varit uppenbart att han stirrade men samtidigt, det är ganska naturligt.

Jag vänder frågan, hur hade ni killar känt om en tjej stått och tittat på ert skrev?