Forumet - Spanking!

Spanking!

6642 0 77
OK, så nu är det här ett nätforum där hälften av de som utger sig för att vara tjejer egentligen är killar och andra saker som hör vår underbara rätt att missbruka den personliga integriteten till, MEN...

Jag har fått för mig att tjejer generellt inte gillar att bli spankade på rumpan! [cool] Är det verkligen så illa att man som kille inte får leva ut sina instinkter utan måste förvisas till fantasins värld?

Eftersom det är ett anonymt nätforum kanske folk vågar vara ärliga i sina svar...? Ingen kommer att skratta åt dig dagen efteråt bara för att du berättat att du blir spankad av killen!

Sedan finns det ju killar som gillar att bli spankade också... fast det har jag aldrig fattat. Tjejen är ju den som ska vara liten och söt, inte något jävla rivjärn.

Spana också in:

vhfaj:

Så du skulle inte bry dig om han tog dig över knät och smiskade din lilla puddingrumpa så att dallret mätte 7,6 på richterskalan?


vhfaj:

Aha, så du gillar byteshandel? Blir lite svårt att bitas när man ligger överknät dock, heh!


Haha, vafan. Låter som en kåt gammal gubbe som sitter och snuskchattar. "din lilla puddingrumpa" xD
Harpya:

Det är ju en självklar facepalm.


Det ser jag väl, men jag fattar inte varför han gör en facepalm. Det är lätt att posta giffar eller andra bilder som man vet går hem, så slipper man förklara...


variabel:

ofta man inte kan svara om man gillar att bli spankad som kille :(


Kan inte fatta att det finns undergivna killar... men det är som de brukar säga i svenska kriminalserier - det finns folk för allt!


Harpya:

Min rumpa skapar tsunamis när någon slår på den.


Tack för infon.