Forumet - Spåra IP - adress?

Spåra IP - adress?

1302 0 44
En kille från sidan Kamrat.com la till mig på msn (jag har anonym msn, inget efternamn osv.) och startade en webkamerakonversation med mig, men jag höll för ansiktet tills han hade visat sig, men hans kamera fungerade tydligen inte, så vi struntade i det och han skickade en bild istället, via bildvisning eller vad det heter. Jag accepterade inte skickningen alltså. Dock var det olika personer på dom två bilderna, tror jag, eftersom att ögonfärgen var annorlunda osv. Jag är därför väldigt rädd för att det ska vara en pedofil, kanske är jag fjompig nu, men ändå. Kan man spåra min IP - adress via msn på något sätt? och hur noga visar ip-adressen? Exakt, eller bara typ stad? Är väldigt tacksam för svar..! Jag är rädd :/

Spana också in:

isola:

Nädå. Men blocka den på en gång. På kamrat ska det ju krylla av pervs.


Har gjort det.. Haha ja jag registrerade mig för ett par dagar sen mest för skojs skull, lite skrämmande hur många som skrev ...Slumpartad:

Det går att spåra IPs genom MSN har jag för mig, men det är jobbigt. Googla på det så finns instruktioner.Ja, det har jag också läst... Inget är jobbigt för någon som är bra på det...:(


Panda:

Aa, Han smyger nog in i rummet när du sover ska du se[zzz]


Haha det läskiga är att jag verkligen sitter och funderar över alla möjligheter han har... Våldta mig, döda mig eller kidnappa mig. Usch!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Buddah:

Pedofiler gillar inte tonåringar.


Vad gillar dom då? Tanter? [rolleyes]
Slumpartad:

Det går att spåra IPs genom MSN har jag för mig, men det är jobbigt. Googla på det så finns instruktioner.


Nej.

anothergirl:

Säkert? Jag har hört att man kan spåra längre än så, gata i alla fall ? Kanske bara som folk säger, men...[confused]


Ja, det går att spåra - för polisen, men för det behövs ett domstolsbeslut som skickas in till din internetleverantör - såvida den du råkat ut för inte jobbar för din internetleverantör, isåfall skulle personen i fråga kunna få tag på din adress.