Forumet - Spel-community project.

Spel-community project.

1137 0 35
Hejsan jag har nu under ett par dagar pratat med olika folk från olika länder och funderat ut att vi ska öppna ett Internationellt Gaming Community.. IGCP, intresset verkar vara stort och jag har haft ett snack med en investerare som verkar nappa, men som inte blivit slutdiskuterat än.

Jag har skrapat ihop en HEL DEL administratörer och moderatorer till ett ungefärligt tal på 20 personer, mestadels från Sverige.

Det som saknas nu är: Någon som kodar hemsidan.. Jag står för designen.
Cupadmins, Serveradministratörer, allmänna administratörer och aktivt folk på hemsidan.

Fick en frågan på ett annat forum om vi skulle vara anslutna till SVEROK.. Har haft planer på det, men det är ju det att det kommer vara internationellt och då kommer inte utländska medlemmar in i Sverok så man får mindre bidrag, men allting är helt idéelt och vi tänker inte tjäna en krona, även fast och om vi inte är medlem i Sverok.

Även annat folk är välkommet med idéer, förslag, tips (på namn), andra tips och konspirationer :)

En fråga till, gillar verkligen ungdomar.se's "cms", vad är det för en?youmeet UM5?

Tack från mig // AndreasM

Spana också in:

Kalla det vad ni vill. Men investerare är det inte, han vill som... få det att bli stort med hjälp av sin ekonomi och tjäna på att hans namn "finns med". Vi är inte vinstdrivande utan allting går till våra medlemmar.

Custom-kodat CMS är på gång och jag har möjligtvis 2 stycken som kommer att koda, GRATIS.

Åtta:

Sedan ser jag inte riktigt poängen med ännu en spelcommunity.


Jo, det finns ett visst intresse av spelcommunties att de flesta klagar på att bara "gamla spel" spelas. Dvs HL1(cs1.6), WC3 och inte de nya som Far Cry, COD4, Left4Dead...

Sen finns det heller inte på marknaden så många Ligor med så många divisioner så alla får spela på sin nivå. Som R60.org hade i år 3 divisioner till CS 1.6, varför inte låta flera från världen spela mot varandra med lika bra ping et.c.. Lovar vi är inte dom enda med det här konceptet men vi har en del tankar bakom det hela som kommer locka just inbitna gamers.
Åtta:

Om det ni söker är ett custom-kodat CMS så kommer det att kosta er kring 15-20 tusen - minst.


Vill man ha nån som vet vad de gör räcker inte 20 000 på långa vägar för en CMS byggd från scratch.

AndreasM:

Custom-kodat CMS är på gång och jag har möjligtvis 2 stycken som kommer att koda, GRATIS.


Tee hee. Kan man få adressen till er blivande lilla community? Kan man kanske få se något "kodaren" gjort tidigare?
AndreasM:

Jag hoppas han kan sin sak. :)


Jag tycker det låter som att han antingen är arbetslös eller dum i huvudet som donerar bort så många programmeringstimmar till ett stängt projekt. Ska han göra det så måste han ju åtminstone släppa källkoden till CMS:et under någon snäll licens, annars är det ju det största resursslöseriet någonsin.
Åtta:

Jag tycker det låter som att han antingen är arbetslös eller dum i huvudet som donerar bort så många programmeringstimmar till ett stängt projekt. Ska han göra det så måste han ju åtminstone släppa källkoden till CMS:et under någon snäll licens, annars är det ju det största resursslöseriet någonsin.


Jadu, så kan man ju tycka. Han är även en riktigt duktig COD4-spelare och ville gärna se att vi kom nåvart. Har ännu inte fått kontakt med honom idag, men har skickat ett SMS-till honom som var ganska dyrt.jaag_91_:

Jag brukar koda-php åt folk å företag ganska billigt.


Länka några.
AndreasM:

Som R60.org hade i år 3 divisioner till CS 1.6


Du måste ju tänka på varför det bara spelas "gamla" spel. Det är de spelen som är störst. Visst du kan säkert dra igång lite Battlefield-ladders, CoD-ladders etc men hur aktiva tror du att de kommer att vara?

R60.org har alltid varit Sveriges bästa "tävlings"community om du frågar mig. Moget folk, bra regler och sjysta admins. Tycker kanske det mestadels för att jag själv spelade och vann CS 1.6 division 1 där ett par gånger för några år sedan.

Kommer ni ha ett antifusk-program som Finalproof eller liknande? Varför skulle spelare just välja ER sida när det finns en uppsjö av redan etablerade sidor?
AndreasM:

Han som ska koda sidan är från Storbrittanien är 27 år gammal, IT-lärare på en gigantisk skola och har gjort X antal säkerhetssytem till banker i USA och gjort system för börsen.
Jag hoppas han kan sin sak. :)


Tja, eftersom hans sak uppenbarligen är att ljuga, så tror jag nog han kan den. Ingen, jag upprepar, ingen, har vid 27 års ålder haft en betydande del i skapandet av ett flertal säkerhetssystem på banknivå OCH finansiell mjukvara.
Vidare, så skulle en person med de kvalifikationerna tjäna rätt enorma pengar och aldrig i helvete byta ned sig till ett lärarjobb, och han skulle definitivt inte, under några som helst omständigheter, erbjuda sina tjänster gratis.

jaag_91_:

Bara vp360 som är officiell ännu:


Wow, en registrerad domän, du måste verkligen vara, like, AWESOME!