Forumet - Spel som har lagt ner lite väl mycket tid på?

Spel som har lagt ner lite väl mycket tid på?

3437 0 89
Jag kan tänka mig att wc3 (med alla UMS'er, dota osv) är det spel jag lagt flest timmar på. Det är säkerligen upp emot år vi snackar där. CS är garanterat nummer två, kan även vara där år det hamnade på.

Det är väl de enda två jag spelat sådär ohyggligt mycket. Dibbe2 ligger nog stabilt trea, men går inte ens att jämföra med de andra.

Spana också in:

Rent tidsmässigt så är det wow jag spelat mest. närmare 400-500dagars playtime.

Spelet som hållit under längst period är warcraft 3.
Än idag kör jag det någon timme om dagen. Och började med dota 3,2 och körde till 3,7. riktiga dota alltså, inget jävla tft tjaffs;)

En bubblare. golden eye är än idag lika självklar på tv-spelskvällar som det var när nintendo 64 kom.
zackk:

Den därr tunneln där man mötte en boss med sniper typ? [tard]


Nej, kvinnan med snipern kom ju senare i spelet. Jag menar typ i början. Du vet precis i början av spelet då man ska ta sig till en hiss, när man kommer ut ur hissen så är man utomhus (snöigt) sedan för att ta sig vidare så skulle man krypa genom tunnlar typ för att komma till rummet inomhus o jag fastnade i de där tunnlarna, lovar att jag gick 58984934595 gånger kröp o grejer men kom aldrig rätt.
haha, köttfäessås e som ja x)
satt fast i cs när man var 13(fan vilket aim man hade) sen när wow kom ut vart det de istället(100 dagar game time på en gubbe bara. alla tillsammans vågar jag inte räkna).
och så var de mycket tv-spel som man fastna vid där ssb och ssbm var dom största tjuvarna.. wow fri i 1,5 år ^^ nu lirar man max 10 timmar spel i veckan om äns någu som tur är.
Angelize:

när man kommer ut ur hissen så är man utomhus (snöigt) sedan för att ta sig vidare så skulle man krypa genom tunnlar typ för att komma till rummet inomhus o jag fastnade i de där tunnlarna, lovar att jag gick 58984934595 gånger kröp o grejer men kom aldrig rätt.


Haha nu minns jag, men hade inget problem där. Tyckte snipern, den där bossen som slängde möbler på en och sista var drygast..

Saknar det spelet nu. [n]