Forumet - spela in?

spela in?

128 0 11
ok jag behöver hjälp med en grej. jag vill spela in fotboll på tven. hur gör man? känns som det borde vara nåt logiskt som att sätta in en tom dvd-skiva i dvden och sen trycka på nån recording knapp eller nåt. kanske finns nåt mer bakom det hela dock

nån som skulle vilja förklara lite

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Beror på om du har inspelningsbar DVD, eller om du har en digitalbox med inspelningsfunktion. Om du har en inspelningsbar DVD måste änen den vara inkopplad i din digitalbox före du spelar in.


det lät komplicerat
Rådjuret:

Tror man måste ha en dvd som kan spela in, alla kan tydligen inte det. Och har du digitalbox krånglar allt till sig.


fan

jag har en digitalbox tror jag
El Guaje:

Det kan vara riktigt jobbigt beroende på vad du har för box eller vad du nu har. Får koppla min dvd genom digitalboxen men sen kan jag ändå bara spela in direkt. Att ställa in när man vill att den ska spela in nåt går tydligen icke när man har det så.


men gud vad jobbigtaja tack för bra svar gott folk

jag ringer en gubbe som kan sånt här så får han fixa

fattar inte varför allt är så svårt för idag. går inte ens åka buss längre idag.
Rådjuret:

Det har du nog, ja.
Men det mesta finns ju på internet nuförtiden, man ska inte behöva spela in saker (tycker folk, jag själv däremot skulle bli superglad om jag kunde spela in)


jag är annurlunda

laddar inte ner musik eller filmer eller nåt och jag vill spela in klassiska fotbollsmatcher så jag kan kolla tillbaka på dem nångång kanske om några år

kul att samla på saker