Forumet - Spela in på LP

Spela in på LP

2265 0 27
Goddag.
Jag har för närvarande byggt en apparat som kan logga alla mina telefonsamtal, allting är frid och fröjd tills jag faktiskt skulle testa mitt verk då jag möttes av chocken att det inte funkade. Jag har på någon lurig vänster lyckats pilla sönder min gamla VCR inspelnings apparatur och koppla in den till en LP spelare. Jag har köpt massor med tomma LPs och även byggt en special hård nål som kan spela "in och ut" dvs spela in saker, rista in i skivan. Jag får dock detta ej att fungera. Och nu behöver jag lite tips på vad man kan göra för att detta ska fungera. Det borde väl trots allt gå? Eller? Har gjort detta förut med CD, fast det var hemma hos en kompis.
Tack för hjälpen på förhand. Har trasslat till det lite nu bara. [ops]
Lasermagneter:

Jag har på någon lurig vänster lyckats pilla sönder min gamla VCR inspelnings apparatur och koppla in den till en LP spelare. Jag har köpt massor med tomma LPs och även byggt en special hård nål som kan spela "in och ut" dvs spela in saker, rista in i skivan.


[confused]
Inget av det där "makes sense"

Spana också in:

Lasermagneter:

Det var en snubbe nere på dataaffären med elektriska prylar som sa att den nålen kunde spela in på LP (alltså i vanlig spelare). Alltså spela baklänges om du fattar. Men får ej det att funka.


Om du är seriös så har du blivit blåst, vinylskivor fungerar inte så
det GÅR FAKTIST ATT GRAVERA IN SPÅR I STNAKAKOR/VINYLSKIVOR. Dom tillverkas ej på det sättet i fabrik, då de trycks, men det finns maskiner för hem inspelning.

Här är en som byggt en hemmagjord graverings maskin:Här är en maskin där du kan gravera både stenkaka och vinyl i:http://www.youtube.com/watch?v=jhnQEogFI4k