Forumet - spelar det någon roll?

spelar det någon roll?

484 1 16

Spana också in:


politisk realist:
OK, jag röstar på utseendet av en enda anledning och vet du varför? Jo, det är ju onekligen det första man "ser" eller "upptäcker" av en ny människa. Det är ju först när man lärt känna personen ifråga som man upptäcker de andra "betydligt viktigare" egenskaperna.

Håller du inte med?

Okej men varför just utseendet? Så du går hellre på dejt med en tjej som har plast operationer på sina bröst än en vanlig tjej?Rullar ögonen
agnesberg;
Frågan gällde ju mer vad man kollar efter hos en person, utseendet eller personligheten... varav svaret var utseendet på grund av att det är det yttre man först lägger märke till när man träffar en ny person, och först därefter vad som finns inombords... och alltså inte vilka faktiskt yttre skönhetspreferenser han har ^^ det är ju subjektivt.
Men det finns väl ett svar på den frågan också Glad

Men ja, hursomhelst så antar jag att vissa kanske finner det attraktivt men vissa skönhetsoperationer, annars skulle ju inte dessa ingrepp existera... om nu inte alla fall är helt uteslutande baserade på självtivel hos personerna ifråga som blir opererade, men det känns ändå rätt osannolikt.
Det är väl lite som att får solbränna eller sminka sig själv, det är ju också någonting man gör för att ändra på sitt utseende för att bli attraktivare, inte lika extremt som operation såklart, men ändå, i grund och botten handlar det ju om samma sak, och alla finner ju inte solbränna, smink och såväl plastikoperationer attraktivt, det är ju helt och hållet folks personliga åsikter och vissa åsikter är i majoritet medan vissa är i minoritet eller likgiltiga.
Och just när det kommer till plastikoperation för att förändra brösten så tror jag faktiskt att det är i minoritet, alltså ganska få som faktiskt tycker att det är särskilt attraktivt.
Men i grund och botten handlar det ju vad man själv känner sig bekväm med, det är ju inte särskilt okej att förändra sitt utseende enbart baserat på vad andra anser, man bör ju själv känna att det är någonting som man är okej med, att man själv tycker om det som man ändrar på sig själv, vad det nu kan vara.

Så hursomhelst kanske han hellre vill gå på dejt med någon som är blond istället för brunett, eller är finuppklädd istället för någon som går med slappkläder, eller om det är fallet, att gå på dejt med någon som har plastikopererat sina bröst istället för någon som inte har det, just på grund av att man finner vissa saker attraktivare än andra.
Lite så tror jag det ligger till.

Aja, hursom så säger jag personligheten. Absolut har ju politisk realist en poäng, för om man är ute efter att träffa någon så måste man ju gå på någonting och då man inte vet någonting om personerna i rummet så har man ju endast utseendet att gå på, därav väljer man ju att gå fram till den person man tycker verkar mest intressant och attraktiv, och därav utseendet.
Men när det sedan kommer till att man lärt känna personen i sig så överväger ju personligheten självklart utseendet, det tror jag egentligen alla tycker som har iallafall en gnutta självkänsla. Visst kan det kanske vara svårt att vara med någon som man inte dras till särskilt mycket, för det spelar ju roll, men det är nog ännu svårare att vara med någon som är en ren skitstövel i sitt beteende, eller bara någon man helt enkelt inte har någon kemi med. Nu var ju det lite extremt, oftast är det ju inte så det ligger till, men ja, det blir ju lite som sgt.sunshine skrev.
Jag skulle säga att iallafall jag anser att personligheten är betydligt viktigare än vad utseendet är hos min partner, garanterat.

agnesberg:
Okej men varför just utseendet? Så du går hellre på dejt med en tjej som har plast operationer på sina bröst än en vanlig tjej?Rullar ögonen
Jag tyycker Crysilis inlägg var en tiopoängare som väldigt ingående förklarade vad jag syftade på.

Jag vet inte riktigt hur silikonuppumpade bröst kom in i bilden. Jag syftade enbart på när du för första gången träffar en person så är det ju UTSEENDET på den personen du första kommer i kontakt med. När du sedan lärt känna denna person så märker man ju framöver om denna person uppfyller de krav jag skrev ovan vad beträffar... 

Krav: snäll, ärlig, kärleksfull, trogen

Önskemål: intelligens och allmänbildad

...eftersom det inte är någon som går runt med en T-shirt som det står jag är snäll, ärlig, kärleksfull, trogen och dessutom intelligent och allmänbildad.  Mycket glad