Forumet - Spelar han svår eller är han ointresserad plötsligt? Hjälp mig att fixa det här, tack!

Spelar han svår eller är han ointresserad plötsligt? Hjälp mig att fixa det här, tack!

5892 0 69
Min romans sms'ade mig igår, frågade hur hans "sunshine" mår, att han vill höra om mina nyheter, är ledsen han inte hört av sig de senaste dagarna, sa att han saknar mig, vill vara hos mig och skrev "I love you [crazy]" bland annat. (Förresten är det väl oseriöst när man skriver I love you och lägger till en jävla [crazy]-smiley?)

Jag svarade inom en halvtimme men nu har alltså... 30 timmar eller något gått och han har inte svarat tillbaka än! På tisdag skulle han komma till dator och ville vi skulle "mötas" men nu har jag ingen lust pga att svaret dröjjer så... sårar ju.

Jag gissar att det är för att jag var för lätt, svarade nästan direkt, var jätteglad i sms'et och sådär, men fattar inte vad han vill ha, ska testa att vara svårare så han får jaga mig mer istället men det verkade ju som om vi "landat", så trodde det var ok att "erkänna jag känner minst lika mkt för han som han för mig" ungefär. Sa det inte i ord men mellan raderna. Fan ångest nu.

Hur får jag tillbaka balansen mellan oss? Funderar på att neka hans "msn träff" på tisdag (och om någon undrar varför det handlar om sms/dator så handlar det om att han bor i medelhavet så vi kan inte bara ses spontant precis).

Spana också in:

OF 5:

nä men antingen är han bara dum i huvudet eller så har han annat att göra i livet också


dum i huvudet för att han drar ut på svaret? eller tänkte du på det han skrev i sms'et till mig...

ja han har väl det, har jag med så försöker att inte oroa mig men ville höra andras åsikter

YaBasta:

om han nu bor i medelhavet kanske trasslat med sändningen inte fått det, eller så kanske det hänt något så han inte kan svara


Jag fick leveransrapport...
MrsVD:

Nä vill inte men måste "straffa" att han drar ut på svaret ju. Får se hur svaret blir... skriver han inget så får han vara blockad på tisdag eller något, palla liksom... ställde endå frågor som vad han gör i sms'et tillbaka, en normal människa skulle svara tillbaka.


Ja, klart man skall straffa någon om man har ett förhållande. Kan nog anta hur han kommer straffa dej när du varit stygg[wink]