Forumet - Spelar roll någon roll för dig?

Spelar roll någon roll för dig?

1993 0 36

Spana också in:


S3ON: var d inte vad jag skrev??
nä du syftade på att våra hjärnor själva skapar allt vi upplever, jag syftade på att våra hjärnor inte skapar detta själva, utan blint följer den sändning som den endast kan mottaga. Sändningen innehåller informationen av vad våra sinnen ska se som hjärnan sen endast projicerar. Vill jämföra vår hjärna med en projektor som endast spelar upp information som den mottagit från okänd källa.

Draug:
nä du syftade på att våra hjärnor själva skapar allt vi upplever, jag syftade på att våra hjärnor inte skapar detta själva, utan blint följer den sändning som den endast kan mottaga. Sändningen innehåller informationen av vad våra sinnen ska se som hjärnan sen endast projicerar. Vill jämföra vår hjärna med en projektor som endast spelar upp information som den mottagit typ.

du kallar d sändning han kallar d kod

Draug: nä du syftade på att våra hjärnor själva skapar allt vi upplever, jag syftade på att våra hjärnor inte skapar detta själva, utan blint följer den sändning som den endast kan mottaga. Sändningen innehåller informationen av vad våra sinnen ska se som hjärnan sen endast projicerar. Vill jämföra vår hjärna med en projektor som endast spelar upp information som den mottagit från okänd källa.
d va exakt de jag menade, likt grafikkort med gpu i datorer tar vi emot information i form av kod, som våra hjärnor "skapar" bilder utav som vi kan se, ljud vi kan höra, saker vi kan känna o.s.v.  :)