Forumet - Speldator

Speldator

1390 1 5
Någon som är bra på speldatorer och skulle tänka sig att hjälpa mig? Ska äntligen köpa speldator men problemet är att jag vet inte vilken dator jag ska köpa! Jag vill helst kunna spela allt, men inte ge mer än MAX 8000-9000. Så billigt som möjligt men endå bra innehåll :)

Har spelat mycket förr men sålde min gamla dator för några år sedan, så om det är någon som vill spela together så är det bara att säga till :D Har typ inga att spela med atm.
Är 18 år, tjej, och gillar att spela allt möjligt.

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Som Crysilis säger så är det mycket billigare att bygga själv eller i alla fall välja delarna själv, eftersom man då får mer prestanda för pengarna. 

Jag skulle mer än gärna plocka ihop en riktigt bra dator till dig på inets hemsida i form av en kundvagn för din budget. Skicka ett pm så går vi därifrån:)

Om man ska göra det enkelt för sig så har t.ex. Inet sin egna serie Taurus som är rätt prisvärd. Även Komplett har  Exempel: 1 2 3 4

Går även att köpa begagnat eller att välja delar och sedan montera (men då måste du antingen betala för monteringen eller montera själv).

Undvik "märkesdatorer" (typ Acer, Asus och speciellt Alienware). Dessa är ofta överprisade och/eller obalanserade.
Det är mer värt att handla olika delar och sätta samman till en dator än att handla en komplett dator. Då du får lite mer för pengarna och du kan välja mer fritt vilka datordelar du vill ha, samt att de inte tar betalt för att de skall "bygga" den.

Men... Du får nog en bra för 8-9 -tusen... Jag handlade en dator för två år sedan och fick den för ungefär 8000. Och man får ju bättre grejor för pengarna för varje år. Men spel blir ju mer krävande också, men ja... du får nog en bra för så mycket.

Vad spelar du mest för typ av spel då? =)

Sedan kan man ju få det billigare om man fusk-nedladdar operativsystemet / windows istället för att köpa det. Olagligt, men... ja.

Spana också in: