Forumet - Spelställe i sthlm

Spelställe i sthlm

2302 0 35

Spana också in:

God Konsument:

Jag har en polare i Stockholm som spelar mycket, ge mig din adress så ska jag fixa så att ni kan träffas.


Tror jag avstår från att träffa dina vänner [no-no]

lockbete:

random internetcafe?


Jag tänkte närmast på tv-spel och alltså ett riktigt ställe för spelnördar. Inte något mainstream-café där alla sitter och spelar WoW. Vet att jag läste om något ställe där de har reguljära tävlingar och liknande. Men jag lyckas inte hitta det och hinner inte leta igenom hela internet med google. Många luffare som ska ha datorerna här på biblo, trots att jag som skattebetalare bör ha förtur [sad]

Chickfactor:

vill bo i stockholm, gillar att spela:F


Det är sjukt lätt att flytta hit [y]
Finns massor med rum att hyra hos folk och jobb skaffar man i en handvändning. Fast då får man räkna med att hamna i ett ghetto där ingen orkar torka bort spyan i trappuppgången som någon alkis lämnade efter sig. Tur att stanken inte letar sig in i mitt krypin.
Blade Runner:

Låter hälsovådligt, så jag avstår.


Det är lika hälsovådligt att sitta still på arslet och spela datorspel och äta hälsofarlig mat.

Du kommer få hemmorojder och bajsa blod av för mycket stillasittande vilket kommer leda till infekterade sår och i sin tur en hemsk plågsam död


maten du intar i samband med spelandet (det finns inga undantag ingen människa blir accepterad i en så kallad "spelhåla" om han tar med sig ett äpple) kommer leda till Typ 2-diabetes, Fettlever, blodfetter och blodtryck, Hormonrubbningar och til sist döden!!!
Arthur89:

Det är lika hälsovådligt att sitta still på arslet och spela datorspel och äta hälsofarlig mat.


Man bränner bort hjärnceller med knark. Man blir smart av spel. Plus att jag inte är en identitetslös knarkare, och vågar därför äta torkad frukt även om ingen annan gör det. Bra så?
Arthur89:

Varför skulle man sakna mer identitet om man brukar droger i sällskap än om man spelade datorspel tillsammans med en grupp människor?


Därför att man som knarkare knarkar för att man är patetisk. Att ta upp att vissa sorters knark kanske inte dödar fullt så många hjärnceller som alkohol, finner jag vara en föga bra anledning till att byta min konstruktiva hobby mot det.
Blade Runner:

Jag har nyss flyttat till Stockholm, närmare bestämt till den segregerade förorten Akalla. Någon som vet något ställe där man som spelintresserad kan spendera tid och träffa likasinnade? Spelaffärer räknas ej.


Du får la helt enkelt testa olika ställen såsom Inferno Online, Playz, Zkillz, Southpoint, Domehouse, Matrix... finns många... huruvida det bara är folk som spelar WoW kan jag inte uttrycka mig om men jag vill påstå att IO och Playz brukar hålla högsta måttet.