Forumet - Speltips tack

Speltips tack

1254 0 35
mja, tycker om.. vad ska man säga, spyro spelen älskar jag fortfarande som jag gjorde som liten med, men har vuxit ifrån dem lite känner jag endå ;p , undrar om det finns nåt liknande.. adventure spel liksom.
eller något som liknar wow som jag just nu inte ens orkar spela pga alla idioter som hackar.. så har inte så stor lust o slänga ut ca 300 kr för 2 månader för skiten.. men inte onlinespel.. wc3 har jag tröttnat på, t.ex..

Spana också in:

lemuu:

åh, är de inte den där lilla draken? :D


Du tänker nog på något annat. Zelda är en prinsessa och man spelar som en pojke/kille vid namn Link. Min favoritserie. Annars finns väl Croc (dock inte spelat på över 10 år). Pac-Man-World, Super Mario, Starfox Adventures etc.

Men jag föredrar Zelda.
Ja Zelda rekommenderas starkt. Jag tror det är kul vare sig det är till DS eller Wii (eller N64 för den delen). Men då krävs ju en konsoll såklart.

Annars säger min f.d klassföreståndare att final fantasy är kul. Jag har ingen erfarenhet alls av de spelen men han har säkert rätt.


För övrigt är den nyaste spyro-trilogin kul. Första spelet är för lätt och enformigt, andra är nästan för svårt och tredje är bra. Men ska man skaffa det krävs det att man spelar alla 3 för att kunna hänga med i storyn.