Forumet - Sperma till frukost, lunch, middag, kvällsmat och nattmat

Sperma till frukost, lunch, middag, kvällsmat och nattmat

4413 0 47
DN.se Återkallat 2009-04-01

Ny revolutionernade forskning har visat att ett dagligt hundraprocentligt intag av sperma ger all näring, energi och vitaminer man behöver för att överleva och må bra. Det är professor James P. Whitehall vid Uppsala universitet som framställt teorin.

"Mannens sperma påvisar många av de nyttiga egenskaper som finns i grönsaker, kött, fisk och mjölkprodukter. Två koppar sperma innerhåller lika mycket näring som 200 meter gurka," förklarar James P. Whitehall.

Just nu pågår debatt om huruvida man skall bära sig åt för att få fram tillräckligt stora mängder sperma för att göda en hel befolkning. Forskning tyder nämligen på att människans sperma är bättre än något annat djurs. Investerarna håller sig framme, och en av de är Ingvar Kamprad, VD för IKEA som är beredd att satsa miljardbelopp på forskningen.

"Jag hade en idé från början om att anställa manliga onanister, men det skulle ta för lång tid och dessutom bli alldeles för dyrt. Så just nu håller vi på och framställer konstgjorda testiklar som skall producera en ofantlig mängd sperma på en och samma gång," bedyrar Ingvar.

Ingvar har dessutom planer på vad man kan tänkas erbjuda för varianter utöver vanlig sperma i vätskeform.

"Snart kommer det finnas spermakakor, spermamjölk, spermafrukter och ja, till och med spermakött."

DN.se följer utvecklingen. Följ med i jakten på framtidens mat.

Spana också in: