Forumet - Spice Olagligt ?

Spice Olagligt ?

1291 0 19

Spana också in:

Ja Jag sjelv har endast venner som roker det pga olika anledningar istellet for CB , So sjelvklart roker man det ibland : ) .

Finns ju ny sort varje vecka verkar det som .
Haha so man har ju rokt lite do och do
I bong funkar det helt ok faktiskt : )

Men man merker det kan inte vara bra for hjernan specielt,
for man blir riktigt efterbliven undertiden och dagen efter.

Mary Jane , One Love [love]
Infraröd:

ja typ som du är nu blir man av spice [wink]


Ne fan de blir man av konstant rokning av skunk i ngn vecka nu[wink], haha som ngn roligt jag leste ngnstan '' Man blir som en gammal malare '' det ska vara en liten ring over A:et till er som e lite efter [smile]


Men ingen har gett mig ngt svar vettigt svar ? [n]

Kmr de bli olagligt de med eller har jag hort fel?
AzGanja:

Du har helt rett , Sverige er ett litet ''Mini Usa'' tyvarr . En beng tanke ! VA kul det hade varit och se sverige om 50 or i framtiden NU ! ( titta nyss po sci fi man blir helt konstig ner man roker till sont )


Om vi ska tro på vissa astrologer/siare/mystiker så behöver vi nog inte vänta så länge på att se våran undergång och den nya världens uppvaknande..
Arthur89:

Är redan klassat som hälsofarligt och är således olagligt att 'hantera' men inte att använda.


Du kan inte förbjuda spice som sådant, utan de aktiva ingredienserna och syntetiska cannabioiderna, nu är det lite oklart vilka syntetiska cannabioider som är verksamma i de olika mixerna, men jag är helt hundra på att dessa inte är klassade som hälsofarliga ännu. Detta på grund av att tullen stoppat paket för mig med exempelvis JWH som jag sedan har fått tillbaka efter testning,