Forumet - Spice, Oro ängslig!!!? Synhallucinationer

Spice, Oro ängslig!!!? Synhallucinationer

7244 0 26
Tjena! Rökte spice för 2 månader sedan ett bloss och bl.a. Fick panikattack under spice ruset och gick fort hem och trodde jag fått psykos, hade ångest över att min pappa ringt mot och bett mig komma hem, har haft overklighetskänslor konstant, men lindrats genom att inte tänka på det, ska även gå på Kbt nu i veckan eventuelt, har dragit denna storyn vet inte hur många gånger både här och terapi snack. Nu till saken, alla har sagt att ta det lugnt och gör något annat och syssel sätta dig med något, det har gått bra den här veckan och inte läst om psykos och sånt på internet som fått mig nojjig. Men nu ikväll 22:54 så var jag ute och gick en runda, allt var skönt kvällen var skön, sen så såg jag en cyklist cyklade förbi och fokuserade synen på han, sen bara lagade synen som på tv'en eller dator skärmen eller något spel altså knappt en sekund, jag kände det och märkte det och såg det! Var väldigt äckligt men försökte att inte göra så stor grej av det. Har även märkt att jag har visual snow altså myrkrig i ögorna överallt, kan även se gula sträck på vita bakgrunder och ibland någon Anna stanns med svag kontrast. Kan det vara en synhallucination?! När man är psykotisk har man ingen sjukdoms insikt, men är så medveten om mina symptom så det inte finns. Vet inte om jag är död eller lever på grund utav overklighetskänslorna, men som sagt vissa tillfällen vet jag att lever för jag kan känna känslor och skit, men någon som har någon idé bakom detta?

Spana också in:


ghostwriter: Jovisst, hemkörd sprit är också billigare än Systembolagets drycker.
Ja, och din poäng är? Är väl inget fel på hemkörd sprit, alkohol som alkohol.

Spice däremot bör som du säger undvikas, framförallt för att det är extremt dumt att ha ett samlingsnamn får tusentals olika syntetiska cannabinoider som ger olika effekt. 

Buddah: Ja, och din poäng är? Är väl inget fel på hemkörd sprit, alkohol som alkohol.
Min poäng är att köper du systembolagsspriten så är du 100% säker på innehållet men köper du hemkört så kan det om du har otur vara träsprit i flaskan och nästan anhalt blir kyrkogården. Figurerade tom i barer och resturanger i ostasien i våras... Bali om jag inte minns fel. Turisterna dog som flugor... på löpande band. Gråter


Buddah: Spice däremot bör som du säger undvikas, framförallt för att det är extremt dumt att ha ett samlingsnamn får tusentals olika syntetiska cannabinoider som ger olika effekt.
Personligen förstår jag inte de som röker Spice? Om det beror på snålhet eller okunskap? Eller om det beror på dåliga kontakter.

Även en 13-åring klarar av att odla en CB-planta som ger ett hekto per planta. Men jag kan tänka mig att problemet blir med föräldrarna, tyvärr.
Alltså köper man grejer under namnet "spice" så är väl risken ganska stor att det slutar så här, vem fan som helst kan knåpa ihop en jävla rökmix som ger någon form av effekt (bra eller dålig) om man har lite cannabinoider i pulverform. Krävs någon som vet vad den pysslar med för att det skall bli bra, då kan det bli bättre än cannabis IMO, gillar dock inget av det och skulle inte betala för det.

Till TS:
Gå till en läkare, be om någon medicin som fungerar mot de symptomen du har. Nozinan tycker jag är utmärkt, för då sover man gott och så får kroppen vila upp sig. Vet hur det är när man blir så där nojig, du går ju på högvarv hela tiden och behöver förmodligen sova ordentligt. Hitta någonting annat som du kan fokusera på som inbringar lite lugn, jag brukar se på barnfilmer som jag gillade som liten och ha ashögt ljud för att undvika otydliga bakgrundsljud som jag kan misstolka. Jag har dock nästan bara hörselhallisar.

ghostwriter: Personligen förstår jag inte de som röker Spice? Om det beror på snålhet eller okunskap? Eller om det beror på dåliga kontakter.
Billigt och lätt att få tag på. Dessutom lagligt så du behöver inte vara orolig om länsman skulle få för sig att ta in dig för urin- eller blodprov. Sen har (tro det eller ej) alla inte några kontakter som kan fixa fram riktiga grejer. Att bara gå in i en förort och skrika högt efter weed är nog inte allas önskedröm. 

ghostwriter: Min poäng är att köper du systembolagsspriten så är du 100% säker på innehållet men köper du hemkört så kan det om du har otur vara träsprit i flaskan och nästan anhalt blir kyrkogården.
Hemkörd sprit är väl nästan alltid bara fulimporterad utlandssprit från typ Tyskland eller Polen. Hembränt är det ganska sällan ändå skulle jag tro. 

Buddah: Billigt och lätt att få tag på. Dessutom lagligt så du behöver inte vara orolig om länsman skulle få för sig att ta in dig för urin- eller blodprov. Sen har (tro det eller ej) alla inte några kontakter som kan fixa fram riktiga grejer. Att bara gå in i en förort och skrika högt efter weed är nog inte allas önskedröm.
Bevisligen är det väldigt olika mellan olika individers kontakter. Jag har polare som har rökt i över 10 år men personligen har jag bara sett Spice på bild... aldrig IRL. Däremot killar som suttet o delat upp äkta weed - 5 kilo i kilopåsar.

Kolla in dom här bilderna från en svensk odlare som farsan känner - Purple Haze
http://www.photobucket.com/purplehaze_ganjabreeder

Buddah: Hemkörd sprit är väl nästan alltid bara fulimporterad utlandssprit från typ Tyskland eller Polen. Hembränt är det ganska sällan ändå skulle jag tro.
Även importsprit (lågprissprit) kan vara träsprit tappad på flaska uppblandad med vänlig etylalkohol.
Dom tar in en på pisseprov på Spice idag också skq du veta .. Dom har nyligen börjat med de
ghostwriter:

Bevisligen är det väldigt olika mellan olika individers kontakter. Jag har polare som har rökt i över 10 år men personligen har jag bara sett Spice på bild... aldrig IRL. Däremot killar som suttet o delat upp äkta weed - 5 kilo i kilopåsar.

Kolla in dom här bilderna från en svensk odlare som farsan känner - Purple Haze
http://www.photobucket.com/purplehaze_ganjabreeder

Även importsprit (lågprissprit) kan vara träsprit tappad på flaska uppblandad med vänlig etylalkohol.