Forumet - Spikmatta

Spikmatta

1111 0 62

Spana också in:

isola:

Ja, avslappnande


det ska tydligen hjälpa mot självskadebeteende, en tjej sa att när hon fick cuttångest la hon sig på mattan och hade den som substitut. hon tog oxå med sig mattan till inlagd kompis, som oxå skar ner på hyvlandet efter några mattsessioner.
fick bara lust att säga det nu
men det är ju olika mkt klös i dom, det funkar tydligen inte med nån fisigare variant.
isola:

Men har du testat?


Ja. Det är en bit skummadrass med tyg och några spetsiga plastbitar, som sedan säljs för typ 700 spänn. Jag provade att ligga på just en sådan svindyr en som Mimmis syster hade fått. Som förväntat så stack det lite i ryggen, i övrigt var det inte så världsomvälvande.

isola:

Misstänker att du är skeptisk pga "newage-trams"


Det är p.g.a. att det är newage-trams. Folk som propagerar för sådant är antingen lättlurade eller ute efter att profitera på andras dumhet.
Macktorsken:

Skulle vilja pröva dom där färgglada som kostar runt 700 kr som ska vara jätte bra för kropp och själ.


Säger dem ja. Finns inga studier att det faktiskt ska vara speciellt bra. Det är bara en genialisk marknadsföring för att få idioter att betala fruktansvärda överpriser för inget. I Kina där dem flesta produceras har det inte varit någon hype alls och säljer dem för några få kr. De hade ganska kul år västerlänningar som tror på skiten. De fanns med i ett ganska intressant repotage i 60 minutes.